Ny «Anskaffelseskaffe»- dette bør du tenke på ved bærekraftige anskaffelser

Anbud365: Ny «Anskaffelseskaffe»- dette bør du tenke på ved bærekraftige anskaffelserAdvokat Malene Reinertsen, Wikborg Rein i «Anskaffelseskaffe» med Flemming Idsøe, prosjektleder i Atkins Norge AS - om bærekraftige anskaffelser (foto: Kari Marie Sandbukt/Wikborg Rein).

Skriv ut artikkelen

I dag lanserer Wikborg Rein i samarbeid med Anbud365 den tredje utgaven av Anskaffelseskaffen. For første gang inviteres en ekstern bidragsyter med – Flemming Idsøe. Flemming jobber som prosjektleder i Atkins Norge AS, og er lidenskapelig opptatt av dagens tema: bærekraftige anskaffelser. Så, når du i jule- og nyttårshelgen likevel tar deg en kopp kaffe, kikk på Anskaffelseskaffen samtidig.

Du finner episode nr. 2 av «Anskaffelseskaffe» her.

Problemstillingene som Wikborg Reins eksperter bl.a. berører, er om taksonomi er relevant i forbindelse med en offentlige anskaffelser, når i anskaffelsesprosessen oppdragsgiver bør starte å tenke på bærekraft og hvordan leverandørmarkedet kan involveres?

«Anskaffelseskaffe» fra Wikborg Rein er korte filmsnutter på 5 – 10 minutter, og viser en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner. Episodene legges også ut på Anbud365s YouTube-konto, sjekk «Anbud365 på video» – i høyre kant på forsiden.

Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – nå også i et kjapt filmformat.

Forslag til tema?

Ettersom dette er siste Anskaffelseskaffen før jul, ønsker vi i Wikborg Rein å benytte anledningen til å takke for alle positive tilbakemeldinger på Anskaffelseskaffen. Vi gleder oss til å snakke om spennende temaer på nyåret. Send gjerne forslag til temaer eller andre tilbakemeldinger til marketing@wr.no. Frem til da – ha en riktig god jul og et godt nytt år!

Lenke til film: https://vimeo.com/657332894

Bli den første til å kommentere på "Ny «Anskaffelseskaffe»- dette bør du tenke på ved bærekraftige anskaffelser"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.