Ny Anskaffelseskaffe: Sanksjonsregelverkets betydning for offentlige anskaffelser

Anbud365: Ny Anskaffelseskaffe Sanksjonsregelverkets betydning for offentlige anskaffelserSenioradvokat Tine Vigmostad og advokatfullmektig Patrick Oware fra Wikborg Rein tar for seg sanksjonsregelverkets betydning for offentlige anskaffelser.

Skriv ut artikkelen

Den niende episoden av den populære Anskaffelseskaffen fra Wikborg Rein er klar, og der er temaet sanksjonsregelverkets betydning for offentlige anskaffelser. Hva må oppdragsgiver i denne forbindelse være oppmerksom på ved gjennomføringen av anskaffelser over EØS-terskelverdi? Det gir Tine Vigmostad og Patrick Oware deg svar på i denne episoden av Anskaffelseskaffe.

Du finner den niende episoden av Anskaffelseskaffe her.

Offentlige oppdragsgivere må i likhet med andre offentlige aktører forholde seg til sanksjonsregelverket. I denne episoden av Anskaffelseskaffe får du en kort gjennomgang av hvilke begrensninger dette medfører på gjennomføringer av konkurranser og tildeling av kontrakter.

I samarbeid med Anbud365 lanserer Wikborg Rein jevnlig nye episoder av Anskaffelseskaffe, som viser en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner. Episodene er korte nok til at Anbud365s lesere skal kunne se dem «over en kopp kaffe». Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – denne gang i et kjapt filmformat.

Forslag til tema?

For å lage relevante innslag, vil vi gjerne ha innspill fra leserne om temaer dere ønsker vi skal ta opp. Sitter du med et anskaffelsesrettslig spørsmål som egner seg for diskusjon i dette formatet? Send gjerne dine forslag – eller andre tilbakemeldinger på Anskaffelseskaffe – til marketing@wr.no.

Den niende episoden av Anskaffelseskaffe finner du her.

Episodene i serien Anskaffelseskaffe kan du også finne under vignetten «Anbud365 på video» i høyre kant på forsiden – rett under logoene.

Bli den første til å kommentere på "Ny Anskaffelseskaffe: Sanksjonsregelverkets betydning for offentlige anskaffelser
"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.