Ny strategisk samarbeidspartner til Anbud365

Anbud365: Ny strategisk samarbeidspartner til Anbud365Grette har vært i sterk vekst innen offentlige anskaffelser de siste årene, og teamet består av: Bak fra venstre: Jørgen Aardalsbakke, Nora Lovén, Kaj Marsh Duesund, Harald Fosse, Solfrid Aga, Marie Braadland, Ole Kvåle, Ruben Øverby. Foran fra venstre: Linn Gulaker Olsen, Lene Moe Blom. Carsten Mowinckel og Odd Harald Eidsmo Barder var ikke tilstede da bildet ble tatt (foto: Marthe Horne).

Skriv ut artikkelen

Nettavisen Anbud365 kan nå ønske Advokatfirmaet Grette DA velkommen som langsiktig strategisk samarbeidspartner.

Fra før av har Arntzen de Besche Advokatfirma AS, Wikborg Rein Advokatfirma AS og Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS valgt å slutte seg til som våre langsiktige, strategiske samarbeidspartnere.

De fire advokatfirmaene er blant Norges fremste juridiske fagmiljø innenfor offentlige anskaffelser.

Advokat og partner Marie Braadland i Advokatfirmaet Grette sier i en kommentar at samarbeidet med Anbud365 byr på gode muligheter til å synliggjøre Grettes kompetanse, samtidig som det gir mulighet til å bidra til kunnskapsutveksling på et rettsområde selskapet er sterkt engasjert i. – Vi ser frem til samarbeidet, understreker hun og legger vekt på den gjensidige nytten som ligger i dette.

– Vi er svært tilfreds med at Advokatfirmaet Grette nå er på plass som ny langsiktig strategisk samarbeidspartner. Vi har nå på plass det antall partnere vi hadde som mål, og er både stolte og ydmyke over å ha med oss nettopp fire av Norges ledende advokatselskaper på laget knyttet til det viktige arbeidet med å styrke og videreutvikle Norges ledende nettavis innenfor fagfeltet offentlige anskaffelser, sier styreleder i Anbud365 AS, Terje Wibe.

Viktige avtaler

– Disse samarbeidsavtalene er viktige for å sikre og styrke Anbud365 som et uavhengig redaksjonelt organ som fortsetter å sette dagsorden og søkelys på aktualiteter og nyheter innenfor fagområdet offentlige anskaffelser, sier redaktør i Anbud365, Lennart Hovland.

Som strategiske samarbeidspartnere vil Arntzen de Besche, Wikborg Rein, Simonsen Vogt Wiig og Grette bidra til økt fokus på juridiske aspekter ved offentlige anskaffelser, samt å organisere seminarer og fagdager innenfor dette feltet i samarbeid med Anbud365. Dette vil være til nytte og glede for våre lesere, som utgjør store deler av de som arbeider og for øvrig har interesser innen fagfeltet offentlige anskaffelser i Norge, avslutter redaktør Hovland.

Bli den første til å kommentere på "Ny strategisk samarbeidspartner til Anbud365"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.