Ny strategisk samarbeidspartner til Anbud365

Anbud365: Ny strategisk samarbeidspartner til Anbud365Advokat og partner Trine Lise Fromreide, Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig.

Skriv ut artikkelen

Nettavisen Anbud365 kan nå ønske Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig velkommen som langsiktig strategisk samarbeidspartner.

Fra før av har Arntzen de Besche Advokatfirma AS og Wikborg Rein Advokatfirma AS valgt å slutte seg til som våre langsiktig strategiske samarbeidspartnere.

De tre advokatfirmaene er blant Norges fremste juridiske fagmiljø innenfor offentlige anskaffelser.

Advokat og partner Trine Lise Fromreide i Simonsen Vogt Wiig sier i en kommentar at samarbeidet med Anbud365 byr på gode muligheter til å spre kunnskap om vårt selskaps kompetanse på områder som offentlige anskaffelser, kontraktsrett mv. – Vi ser frem til samarbeidet, understreker hun og legger vekt på den gjensidige nytten som ligger i dette.

– Vi er svært tilfreds med at advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig nå er på plass som samarbeidspartner knyttet til ytterligere styrking og videreutvikling av Anbud365, sier styreleder i Anbud365 AS, Terje Wibe.

Viktige avtaler

– Disse samarbeidsavtalene er viktige for å sikre og styrke Anbud365 som et uavhengig redaksjonelt organ som fortsetter å sette dagsorden og søkelys på aktualiteter og nyheter innenfor fagområdet offentlige anskaffelser, sier redaktør i Anbud365, Lennart Hovland.

Som strategiske samarbeidspartnere vil Arntzen de Besche, Wikborg Rein og Simonsen Vogt Wiig bidra til økt fokus på juridiske aspekter ved offentlige anskaffelser, samt å organisere seminarer og fagdager innenfor fagfeltet i samarbeid med Anbud365.

– Dette vil være til nytte og glede for våre lesere, som utgjør store deler av de som arbeider og for øvrig har interesser innen fagfeltet offentlige anskaffelser i Norge, avslutter redaktør Hovland.

Bli den første til å kommentere på "Ny strategisk samarbeidspartner til Anbud365"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.