Ny utgave av Anskaffelsespodden – om taushetsplikt og forretningshemmeligheter

Anbud365: Ny utgave av Anskaffelsespodden – om taushetsplikt og forretningshemmeligheter

Skriv ut artikkelen

I dag lanseres Anskaffelsespoddens femte episode. Den handler om oppdragsgivers taushetsplikt og håndtering av forretningshemmeligheter i offentlige anskaffelser. Anskaffelsespodden er en podkastserie med spennende og aktuelle anskaffelsesrettslige temaer, i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365.

I denne episoden av Anskaffelsespodden ser senioradvokat Magnus Kjenner og advokatfullmektig Nina Sørensen nærmere på håndtering av innsynsbegjæringer og behandling av forretningshemmeligheter i offentlige anskaffelsesprosesser. Du kan høre episoden her.

Oppdragsgiver har taushetsplikt overfor den leverandøren som har levert tilbudet det bes om innsyn i. Samtidig bør den som ber om innsyn få et godt nok grunnlag til å faktisk kunne etterprøve oppdragsgivers tildelingsbeslutning. Hvordan skal disse hensynene balanseres? Og gir den nye avgjørelsen fra EU-domstolen i Klaipedos-saken noen veiledning? Skal norske domstoler få tilgang til en usladdet versjon av tilbudet? Hvordan får det grunnleggende kontradiksjonsprinsippet betydning her?

Svarene får du i denne episoden av Anskaffelsespodden.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til 
podkast@svw.no

Denne femte episoden kan du også lytte til her – her finner du også tidligere episoder av podden.

Bli den første til å kommentere på "Ny utgave av Anskaffelsespodden – om taushetsplikt og forretningshemmeligheter"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.