Nytt Anbud365-seminar: Slik reduserer du trygt antall tilbud ved forhandling og dialog

Anbud365: Nytt Anbud365-seminar: Slik reduserer du trygt antall tilbud ved forhandling og dialog

Skriv ut artikkelen

Høstens første Anbud365-seminar går av stabelen 11. september, er gratis og i samarbeid med Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig. Temaet for frokostseminaret er rettslige rammer og praktiske utfordringer ved nedvalg i prosedyrer med forhandling eller dialog. Meld deg på, vær rask – det er begrenset antall plasser.

Påmelding og program, sjekk her.

Seminaret er et ledd i Anbud365s fokus på å bidra til å belyse og løfte frem aktuelle, kompetansehevende tema innenfor fagfeltet offentlige anskaffelser. Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Seminaret retter seg både mot offentlige innkjøpere og leverandører. Man kan delta i Oslo eller se det streamet live på web.

I en konkurranse med forhandling, konkurranse om innovasjonspartnerskap eller konkurransepreget dialog, kan oppdragsgiver beslutte at forhandlingene skal skje i flere faser for å redusere antallet tilbud eller løsninger (nedvalg). I dette seminaret ser vi nærmere på de rettslige rammene for nedvalget og hvilke utfordringer som oppstår for oppdragsgiver og leverandørene ved et nedvalg. Seminaret vil behandle metoder for nedvalg, krav til informasjon i forkant av nedvalget, behandling av avvik ved nedvalg og konsekvenser av nedvalget. Dette er et tema som ikke har vært gjenstand for mye oppmerksomhet i anskaffelsesteorien, men hvor det lett kan oppstå en rekke utfordringer.

Foredragsholdere er Anders Thue og Christian Bjørtuft Ellingsen, partnere i Simonsen Vogt Wiig. Seminaret åpnes og avsluttes av redaktør for Anbud365, Lennart Hovland.

Seminaret avholdes i Simonsen Vogt Wiigs lokaler i Filipstad Brygge 1 i Oslo 11. september kl. 09.00-11.00, med registrering fra kl. 08.30.

Nærmere informasjon om seminaret – og påmelding, finner du her.

Påmeldingsfristen er onsdag 5. september kl 14.00. Det er begrenset antall plasser.

Bli den første til å kommentere på "Nytt Anbud365-seminar: Slik reduserer du trygt antall tilbud ved forhandling og dialog"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.