Nytt kurs om anskaffelser av AI i offentlig sektor

Anbud365: Nytt kurs om anskaffelser av AI i offentlig sektorKurslederne: Malene Reinertsen, senioradvokat i advokatfirmaet Wikborg Rein og Marius Langseth, høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania og studieprogramleder for Bachelor i innkjøpsledelse.

Skriv ut artikkelen

Advokatfirmaet Wikborg Rein har sammen med Høyskolen Kristiania gleden av å tilby et helt nytt kurs om anskaffelser av kunstig intelligens (AI).

Ved å ta i bruk kunstig intelligens kan det offentlige oppnå betydelige fordeler, inkludert økt effektivitet, bedre beslutningsgrunnlag og kostnadsbesparelser. Imidlertid følger det med en rekke komplekse juridiske krav og hensyn når man anskaffer AI-systemer og produkter.

Derfor er det avgjørende å styrke kompetansen innen AI-teknologi og å forstå beste praksis for anskaffelse og implementering av slike løsninger i offentlig sektor.

Hvem bør delta:

Kurset er rettet mot offentlige innkjøpere som ønsker å utvide sin forståelse av AI-teknologi, samt lære om beste praksis for anskaffelse og implementering av AI-løsninger i offentlig sektor.

Kursinnhold og struktur:

  • 4 timers kurs
  • 17. oktober 2024 (uke 42)
  • Kun fysisk deltagelse sentralt i Oslo. (Hvis det er stor interesse vil vi holde samme kurs i Bergen og Stavanger).
  • Det vil inkludere forelesninger med fokus på praktiske eksempler, gruppearbeid basert på reelle case-studier, og diskusjoner ledet av kursledere med omfattende erfaring innen sine fagfelt.

Pris:

3950 kroner per deltager.

Kursledere:

  • Marius Langseth: Høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania og studieprogramleder for Bachelor i innkjøpsledelse. Langseth har operativ erfaring fra anskaffelser og har tidligere arbeidet som seniorrådgiver i Direktoratet for forvaltning og IKT. Han underviser og forsker på problemstillinger knyttet til offentlige anskaffelser, og leverte nylig doktoravhandlingen om datadrevne offentlige anskaffelser.
  • Malene Reinertsen: Senioradvokat i advokatfirmaet Wikborg Rein med bred erfaring innen bistand til leverandører og oppdragsgivere i store og komplekse anskaffelsesprosesser, spesielt innenfor IT-anskaffelser. Med bakgrunn i operativ erfaring innen anskaffelser kombinert med juridisk ekspertise, tilfører hun kurset en unik blanding av praktisk og juridisk innsikt.

Påmelding:

Påmelding til kurset skjer via denne linken.

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med en av kurslederne.

Bli den første til å kommentere på "Nytt kurs om anskaffelser av AI i offentlig sektor"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.