Over 1000 påmeldte til Anbud365-seminar i morgen om innsyn med Wikborg Rein

Anbud365: På Anbud365-dagen 5. juni: Hvordan er det gått med 30%-vektingen av miljøkrav?Fem måneder er gått - hvilke erfaringer har vi gjort oss med de nye klima- og miljøbestemmelsene i anskaffelsesregelverket? På Anbud365-dagen gir senioradvokat Malene Reinertsen og partner Torje Sunde fra Wikborg Rein sine svar og vurderinger (foto: Sten E. Eriksen/Wikborg Rein).

Skriv ut artikkelen

Rekordmange – allerede over 1000 – har meldt seg på morgendagens gratis Anbud365-seminar i regi av Wikborg Rein om innsynsretten – et av anskaffelsesmiljøets aller mest omdiskuterte tema. På seminaret får du høre partner Torje Sunde og senioradvokat Malene Reinertsen om en rekke aktuelle spørsmål knyttet til temaet, inklusive konkrete praktiske eksempler fra klagenemnda og domstolene.

BRØDTEKST

Seminaret foregår onsdag 27.september kl. 09.00 – 10.30 i Wikborg Reins lokaler, Dronning Mauds gate 11, 11. etasje. Kaffe og servering av frokost: 08.30.

NB: Vil du være blant de 100 det er plass til i Wikborg Reins lokaler, må du være rask. Bare noen få plasser igjen i skrivende stund!

Her kan du melde deg på seminaret!

Seminaret blir også streamet direkte. Sendingen begynner kl. 09.00. Lenke til seminaret sendes deg dagen før seminaret, m.a.o. i løpet av dagen i dag, dersom du har meldt deg på den digitale utgaven. Skulle du ikke motta lenken, ta kontakt med marketing@wr.no, men sjekk gjerne søppelpost først.

Tema for seminaret

Innsynsprosessen fører ofte til frustrasjon og klager fra leverandørsiden, samtidig som den er svært tidkrevende for oppdragsgiversiden. Det er sjelden klart definert hvor grensen for innsyn går. Dette fører ofte til spørsmål og utfordringer, som for eksempel:

  • Hva regnes som forretningshemmeligheter? Dette kan inkludere informasjon i referanseprosjekter, CV-er, gjennomføringsplaner og møtereferater.
  • Hvordan påvirker bransjepraksis vurderingen av innsyn? Har bransjepraksis betydning for hvor mye innsyn som skal gis?
  • Hva defineres som organinterne dokumenter? Det er nødvendig å forstå hvilke dokumenter som anses som interne for organisasjonen og dermed unntatt innsyn
  • Når kan man kreve innsyn i andre leverandørers tilbud og anskaffelsesprotokollen? For eksempel kan det i en to-trinnsprosedyre være ønskelig å få innsyn i prekvalifikasjonssøknadene for å vurdere om avvisningen eller utvelgelsen er korrekt. Kan man det?

I tillegg til å besvare disse spørsmålene, vil vi presentere konkrete praktiske eksempler fra klagenemda og domstolene for å belyse de ulike utfordringene som kan oppstå i forbindelse med innsynsprosessen.

NB: Frokostseminaret onsdag 27.september starter klokken 09.00. Dørene åpner for frokost fra klokken 08.30.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre seminarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Over 1000 påmeldte til Anbud365-seminar i morgen om innsyn med Wikborg Rein"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.