På Anbud365-dagen 15.juni: Avlysning og krav om erstatning – nyere praksis

Anbud365: På Anbud365-dagen 5. juni: Hva kan du stole på i et tilbud og hva må sjekkes?Marie Braadland (t.v.) og Silje Grimseth Ullebust – begge partnere i Grette – tar på Anbud365-dagen 5. juni for seg spørsmålet om hva i et tilbud du kan stole på og hva som må sjekkes. Du får de rettslige utgangspunktene i tillegg til praktiske eksempler.

Skriv ut artikkelen

Avlysning og krav om erstatning i lys av nyere praksis er tema for foredraget til Grette-advokatene Silje Grimseth Ullebust og Marie Braadland på Anbud365-dagen 15. juni. De vil se nærmere på i hvilken grad det kan kreves erstatning når oppdragsgiver har, eller skulle ha, avlyst en konkurranse. En unik mulighet til å løfte din kompetanse, så nøl ikke, meld deg på nå – så kan du fortsatt nyte godt av early bird-tilbudet.

Påmelding: Du kan melde deg på via denne lenken. Her finner du også det komplette programmet.

50% rabatt: Du kan delta både fysisk og digitalt. Melder du deg på med en gang, får du 50% rabatt – et early bird-tilbud. Og husk: Passer ikke 15. juni deg, meld deg på likevel – du kan se hele eller deler av Anbud365-dagen når som helst i ukesvis i etterkant.

5års-jubileum: Årets utgave av Anbud365-dagen er den 5. i rekken, altså snakker vi om et jubileum. Som i fjor er vi gjester hos Oslo kongressenter, og LO-media betjener for fjerde gang de påmeldte som velger det digitale alternativet.

Avlysning og erstatning: Grimseth Ullebust og Marie Braadland, Grette, vil i sitt foredrag se nærmere på i hvilken grad det kan kreves erstatning når oppdragsgiver har, eller skulle ha, avlyst en konkurranse. I løpet av foredraget, vil de blant annet se nærmere på:

  • Overordnet om rett og plikt til å avlyse konkurranse
  • Overordnet om vilkårene for å kreve erstatning
  • Høyesteretts avgjørelse i sak HR-2023-206-A (Perpetuum)
  • Behov for praksisendring etter ny avklaring fra Høyesterett?

Øvrige hovedpunkter fra årets program:

Eksperter på offentlige anskaffelser fra fire av landets ledende advokatfirmaer tar for seg sentrale problemstillinger og gir praktiske tips og råd. Mange av dem og deres kompetanse er vel kjent for mange fra tallrike, populære Anbud365-seminarer:

  • Partnerne Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue, Simonsen Vogt Wiig: Miljøkrav og – kriterier i offentlige anskaffelser
  • Partner Hanne Zimmer og senioradvokat Malene Reinertsen Wikborg Rein: Ifølge anskaffelsesregelverket kan forhandlingene gjelde alle sider ved tilbudet. Hva innebærer egentlig dette i praksis?
  • Partner Wenche Sædal og advokatfullmektig Ragnhild Berg Nilsen, Thommessen: Hva er et unormalt lavt tilbud og hvordan håndtere dem?
  • Høyskolelektor Marius Langseth, Høyskolen i Kristiania: AI og offentlige anskaffelser – bruk av og anskaffelse av AI.
  • Divisjonsdirektør Dag Strømsnes, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ): «Skjerpede miljøkrav og Norgesmodellen – arbeidet med «beste praksis» for kontraktsoppfølging er i gang for fullt».
  • Jacob M Landsvik: Det etiske perspektivet i offentlige anskaffelser

Og NB: Nytt av året:

•        Mer pausetid «mellom slagene» til mingling – og til å gripe fatt i en av de mange anskaffelses-advokatene som er til stede hele dagen på konferansen. En eksklusiv mulighet – nb: bare på Anbud365-dagen – til å få svar på dine juridiske anskaffelses-spørsmål uten at det koster deg noe ekstra!

•        Digitalt minglerom der også de som følger Anbud365-digitalt kan snakke med advokatene via Teams

Vi kombinere aktualitet med innsikt – og ikke minst: Mulighet til at hver enkelt av de som melder seg på, kan ha mulighet til å få svar på de spørsmålene de måtte ha.

På denne lenken finner du program og her kan du melde deg på.

Bli den første til å kommentere på "På Anbud365-dagen 15.juni: Avlysning og krav om erstatning – nyere praksis"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.