På Anbud365-dagen 16. juni: Slik ivaretar du fleksibilitet i kontraktsfasen

Anbud365: På Anbud365-dagen 16. juni: Slik ivaretar du fleksibilitet i kontraktsfasenPartner Hanne Zimmer (t.v.) og senioradvokat Malene Reinertsen fra Wikborg Rein – kjent fra en rekke populære Anbud365-webinarene/seminarene – er blant de som skal bidra med sin kompetanse på Anbud365-dagen 16. juni.

Skriv ut artikkelen

Det finnes flere mekanismer oppdragsgiver kan benytte for å ivareta fleksibilitet i kontraktsfasen innenfor anskaffelsesregelverkets rammer. Hva bør man velge når? De gode svar får du av partner Hanne Zimmer og senioradvokat Malene Reinertsen fra Wikborg Rein på årets Anbud365-dag 16. juni. Dette og en rekke andre aktuelle og viktige temaer får du innsikt i på Anbud365-dagen – meld deg på nå, det er early bird-rabatt å hente!

Du kan melde deg på via denne lenken.

Anbud365-dagen 16. juni i år er hybrid, dvs. du kan delta både fysisk og digitalt. Vi legger også denne gangen små pauser mellom foredragene, samt en større «lunsjpause», slik Anbud365-lesere har ønsket seg. Flere av foredragene er for øvrig også kommet i stand etter forslag fra Anbud365s lesere.

Eksperter på offentlige anskaffelser fra fire av landets ledende advokatfirmaer tar på årets Anbud365-dag for seg sentrale problemstillinger og gir praktiske tips og råd. Ett av disse er Wikborg Rein: Rammeavtale, opsjoner, endringsklausuler – hvordan sikre fleksibilitet i kontraktsfasen er spørsmålet Hanne Zimmer og Malene Reinertsen stiller – og gir deg svar på.

Det kan være vanskelig å forutse hvordan behovet vil utvikle seg i kontraktsfasen, men det finnes flere mekanismer oppdragsgiver kan benytte for å ivareta fleksibilitet i kontraktsfasen innenfor anskaffelsesregelverkets rammer. Alle har ulike fordeler og begrensninger, og spørsmålet blir da hva man bør velge når. Og dessuten: Hva må leverandøren tenke på når det skal inngis tilbud på slike kontrakter?

En rekke andre hovedpunkter

I tillegg til innslaget med Wikborg Rein er det en rekke andre hovedpunkter i årets program for Anbud365-dagen. Vi har i år også gleden av for første gang å ha med oss Advokatfirmaet Thommessen – i tillegg til de andre advokatene som mange er vel kjent med fra tallrike, populære Anbud365-webinarer:

•        Beregning av anskaffelsens verdi (Grette)

•        Etiske krav i offentlige anskaffelser (Simonsen Vogt Wiig)

•        Oppdragsgivers avlysningsrett i lys av nyere praksis (Thommessen)

I tillegg er det muligheter for å stille spørsmål til advokatene i pausene. Kanskje får du svar på en juridisk nøtt du lenge har grublet over?

Åpenhetsloven, bruk av egne data …

Og dessuten – ikke minst:

  • 14 dager etter Anbud365-dagen 16.juni trer åpenhetsloven i kraft. Spesialrådgiver etisk handel, Pia Trulsen, Sykehusinnkjøp forteller hvordan de jobber med aktsomhetsvurderinger i anskaffelser og hvordan de kartlegger verdikjeden. I tillegg vil Sykehusinnkjøp komme med eksempler hvordan de følger opp leverandører – hva fungerer bra og hva fungerer mindre bra.
  • Fra førsteamanuensis Jan Ole Similä, Nord Universitet kommer rapport fra forskningsverdenen: Hvordan brukes data produsert i egen organisasjons anskaffelser – om de brukes i det hele tatt?
  • Og om du tenker på eller planlegger innføring av kategoristyring er Bærum kommunes erfaringer fra etablering av kategoristyring nyttig å ha med seg. Anskaffelsessjef Heidi Elise Rygg, Bærum kommune, forteller – ispedd erfaringer også fra Fredrikstad kommune.
  • Vi regner med snarlig avklaring når det gjelder det siste foredraget – om skytjenester.

På denne lenken finner du program og her kan du melde deg på.

Bli den første til å kommentere på "På Anbud365-dagen 16. juni: Slik ivaretar du fleksibilitet i kontraktsfasen"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.