På gratis Anbud365-seminar i morgen: Typiske tilfeller av ulovlige direkteanskaffelser

Anbud365: På gratis Anbud365-seminar i morgen Typiske tilfeller av ulovlige direkteanskaffelser

Skriv ut artikkelen

I morgen kl. 0900 starter et nytt/gratis Anbud365-seminar, der eksperter fra Wikborg Rein står for innholdet. Og for dem som velger å delta fysisk på seminaret, vanker det frokostservering fra kl. 0830. Wikborg Rein-advokatene Hanne Zimmer og Malene Reinertsen vil gjennomgå typetilfeller av ulovlige direkteanskaffelser og betydningen dette har for det videre kontraktsforløpet. En rekke praktiske spørsmål melder seg – viktige svar fra ekspertene på seminaret kommer.

Du kan velge om du vil følge seminaret fysisk eller digitalt når du melder deg på her. Seminaret går av stabelen tirsdag 30. november kl. 09.00 – 11.00. Dette bør du virkelig få med deg!

NB: Til dere som skal delta fysisk blir det servert frokost og kaffe fra 08.30-09.00.

Lenke til seminaret/webinaret vil bli sendt ut dagen før – og deretter en time før webinaret/seminaret tar til.

En ulovlig direkte anskaffelse viser til et brudd på anskaffelsesregelverkets kunngjøringsplikt. Brudd utløser sanksjoner etter anskaffelsesloven §§ 12 til 14. Den praktisk viktigste sanksjonen er overtredelsesgebyr ilagt av Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA).

I dette frokostseminaret gjennomgår Wikborg Rein-advokatene Hanne Zimmer og Malene Reinertsen hvilke typetilfeller som kategoriseres som ulovlig dirkete anskaffelse og ser på hvilken betydning dette har for det videre kontraktsforløpet. De skal prøve å besvare mange av de praktiske spørsmålene som oppstår både på oppdragsgiver– og leverandørsiden. Likestilles brudd på avlysningsplikten med brudd på kunngjøringsplikten? Og gjelder det i så fall i alle tilfeller? Og har oppdragsgiver en oppsigelsesplikt ved ulovlig direkte anskaffelser?

Klokkeslett: Tirsdag 30. november kl. 09.00 – 11.00. Dørene “åpnes” kl. 08.30 med tilbud om en lett for frokost for de som velger å delta fysisk. Programmet er lagt opp slik at det blir 15 min pause mellom foredragene, samt 15 min til spørsmål etter at begge foredragene er gjennomført.

Sted (fysisk): Wikborg Rein, Dronning Maudsgate 11, 11. etg.

Påmeldingder man velger fysisk eller digitalt – her

Lenke til webinaret/seminaret blir sendt ut dagen før.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre seminarer/webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "På gratis Anbud365-seminar i morgen: Typiske tilfeller av ulovlige direkteanskaffelser"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.