På høstens første Anbud365-webinar: Slik kan du bruke app’en som viser betalingsvillighet

Anbud365: På høstens første Anbud365-webinar: Slik kan du bruke app’en som viser betalingsvillighet

Skriv ut artikkelen

Allerede tirsdag 15. september kl. 11:00–13:00 kommer høstens første Anbud365-webinar – og det med en riktig godbit fra Simonsen Vogt Wiig: Tema er betalingsvillighet og evaluering. På webinaret skal bl.a. deres nye app gjennomgås – den som lar oppdragsgivere og leverandører beregne betalingsvilligheten for forskjeller i kvalitet. Artikkelen på Anbud365 der app’en nylig ble lansert, kan skilte med rekordoppslutning fra leserne. Dette må du få med deg!

Du kan melde deg på her. Webinaret er gratis.

Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig v/Christian Bjørtuft Ellingsen og Olav E. Haukeli inviterer til webinar om betalingsvillighet og evaluering. For at utfallet av offentlige anskaffelser skal bli best mulig, er det avgjørende at oppdragsgiver sørger for at betalingsvilligheten blir ivaretatt ved evalueringen. Leverandører til det offentlige bør også gjøre beregninger av hvilke utslag tildelingskriterier og evalueringsmetoder gir i den enkelte anskaffelsen, for å sørge for å treffe oppdragsgivers preferanser best mulig.

I dette webinaret vil de gjennomgå sin nye app som lar oppdragsgivere og leverandører beregne betalingsvilligheten for forskjeller i kvalitet. Seminaret vil bl.a. ta for seg en fiktiv anskaffelse og vise hvordan man aktivt kan bruke appen for å sørge for riktig vekting av tildelingskriterier og underkriterier samt valg av evalueringsmetoder. Leverandører vil se hvordan appen kan brukes for å vurdere hva man skal tilby og til hvilken pris.

Seminaret gjennomføres som et webinar hvor deltagerne gis mulighet til å stille spørsmål.

Påmelding skjer her: https://svw.no/webinarer/betalingsvillighet-og-evaluering/

Webinaret er en viktig del av det fokus Anbud365 har på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og er en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Bli den første til å kommentere på "På høstens første Anbud365-webinar: Slik kan du bruke app’en som viser betalingsvillighet"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.