Rykende ferskt og oppdatert om offentlige anskaffelser – mellom to permer

Anbud365: Rykende ferskt og oppdatert om offentlige anskaffelser - mellom to permerRedaktørene av boken, Espen Bakken (t.v.) og Kristian Jåtog Trygstad.

Skriv ut artikkelen

Nå foreligger boken «Offentlige kontrakter – aktuelle tema», der 14 erfarne og dyktige anskaffelsesjurister bidrar om temaer innen offentlige anskaffelser. Fersk fra forlaget er den oppdatert med det siste fra rettspraksis på området. Ikke vanskelig å spå at dette kommer til å bli et «must» for de som steller med offentlige anskaffelser.

Redaktørene av boken, Kristian Jåtog Trygstad og Espen Bakken, poengterer nettopp verdien av at boken er oppdatert når det gjelder rettspraksis på området – også etter Fosen-saken. Boken gir praktisk veiledning og rettslige avklaringer ved planlegging og gjennomføring av anskaffelser så vel som i tvister som kan oppstå i etterkant av innkjøpene.

De to forteller at det har vært god dialog med bidragsyterne og at man er møtt utelukkende med velvilje ved forespørslene om å bidra i boken. Bidragsyterne er rekruttert både blant praktiserende advokater og fra akademia.

Anbud365: Rykende ferskt og oppdatert om offentlige anskaffelser - mellom to permer

Boken inneholder 14 innlegg av erfarne og dyktige anskaffelsesjurister om temaer innen offentlige anskaffelser som den enkelte forfatter brenner ekstra sterkt for. Bidragsyterne har fått betydelig handlingsrom til å utfolde seg faglig og fordype seg i relevante rettskilder, til inspirasjon og læring for leseren, heter det i omtalen av boken.

Følgende er representert i artikkelsamlingen:

Robert Lund (Kvale) og Ronny Rosenvold (Kluge); Alf Amund Gulsvik og Malene Reinertsen (Wikborg Rein); Lene Moe Blom og Marie Braadland (Grette); Thomas Oskar Strömbom (Føyen Torkildsen); Trine Friberg (Wahl-Larsen); Espen Bakken og Vilde Hannevik Lien (Arntzen de Besche); Silje Grimseth Ullebust og Heddy Ludvigsen (Hjort); Kristian Jåtog Trygstad (Mageli); Kurt Weltzien (NHO og Høyskolen Kristiania); Finn Arnesen (Senter for europarett, UiO); Per Ole Svor (Haavind); Anne Buan, Tor Stokke og Anders Thue (Simonsen Vogt Wiig); Jørgen Myhre (Føyen Torkildsen); Solfrid Haaskjold Brænd og Erlend Haaskjold (Arntzen de Besche).

Forlaget er Gyldendal, og boken på 272 sider kan kjøpes ved å sende SMS med kodeord Offentlige til 2030 og da få boken fraktfritt tilsendt med faktura.


Bli den første til å kommentere på "Rykende ferskt og oppdatert om offentlige anskaffelser – mellom to permer"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.