Klart for Anbud365-webinar i morgen

Anbud365 Siste frist for påmelding

Skriv ut artikkelen

I morgen går Anbud365-webinaret om endringer i offentlige kontrakter av stabelen. Det er anskaffelseseksperter fra Arntzen de Besche Advokatfirma som står for det faglige innholdet, og webinaret er gratis.

Påmeldingsfristen til webinaret er nå utløpt. Ta kontakt med Thomas Karlsen på tka@adeb.no hvis du ønsker å motta link til livestreamingen.

Endringer i kontrakter inngått etter en offentlig anbudskonkurranse er i mange sammenhenger nødvendig og er i utgangspunktet tillatt, men med viktige begrensninger i anskaffelsesregelverket. Dersom det gjennomføres ulovlige endringer i kontrakten etter kontraktsignering, vil dette kunne være å anse som en ulovlig direkteanskaffelse, og både oppdragsgiver og leverandøren vil i så fall måtte bære konsekvensene av dette. I dette webinaret vil vi gjennomgå konsekvensene av ulovlige endringer, de endringer i offentlige kontrakter som er tillatt, samt gå i dybden på forbudet mot vesentlige endringer i kontrakten etter kontraktsinngåelse.

  • Foredragsholdere er advokat Espen Bakken og advokat Frida May Behrens i Arntzen de Besche Advokatfirma.
  • Tid: 09. oktober 2020 09:00 – 11:00
  • Sted: Digitalt – lenke sendes påmeldte deltakerne.
  • Påmeldingsfrist: 8.oktober

Webinaret er en viktig del av det fokus Anbud365 har på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Arntzen de Besche Advokatfirma.er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og er en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Bli den første til å kommentere på "Klart for Anbud365-webinar i morgen"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.