Styrk din kompetanse – klart for nytt, gratis Anbud365-webinar

Anbud365: Nytt, gratis Anbud365-webinar – grip sjansen til et kompetanseløft og meld deg på

Skriv ut artikkelen

Nytt webinar med Advokatfirmaet Grette AS i samarbeid med Anbud365! Denne utgaven av våre populære og gratis frokost-webinar handler om de rettslige rammene for kravspesifikasjoner. Her gir Grettes eksperter også tips og råd for gode spesifikasjoner – og leverandørene får gode råd om hva de bør være oppmerksomme på i forbindelse med oppdragsgivers kravspesifikasjoner. Webinaret går av stabelen onsdag 28.april kl. 0900 – 1100.

Du kan melde deg på til webinaret via denne lenken. Dagen før webinaret vil du få tilsendt en webinarlenke. Det vil bli gjort opptak. Meld deg på arrangementet slik at du mottar en link, denne linken kan du benytte til å se opptaket senere

Anbud365 :Styrk din kompetanse, klart for nytt, gratis Anbud365-webinar imorgen
Foredragsholderne på Anbud365-webinaret (ovenfra): Marie Braadland, Peter Lenda og Silje Grimseth Ullebust – alle partnere i Advokatfirmaet Grette AS.

Temaet på webinaret er «Kravspesifikasjon – rettslige rammer»:Rettslige rammer – hva kan og må oppdragsgiver beskrive? Tips og råd for gode spesifikasjoner

Tips til leverandører – hva bør man være oppmerksom på?

En godt utformet kravspesifikasjon legger grunnlaget for en god anskaffelse. Kravspesifikasjonen har betydning for hvilke leverandører som kan delta og hvilke løsninger som tilbys, samt legger grunnlaget for et godt avtaleforhold. En uheldig utforming av kravspesifikasjonen kan medføre at gode løsninger må avvises, at konkurransen må avlyses eller at oppdragsgiver sitter igjen med en løsning som ikke svarer opp eget behov.

I dette frokost-webinaret skal Grettes eksperter se nærmere på hvordan oppdragsgiver kan sikre at behov blir dekket på best mulig måte og samtidig sikre god konkurranse:

  • De rettslige rammene for utarbeidelse av kravspesifikasjoner
  • Forholdet mellom absolutte krav og andre krav
  • Fallgruver for oppdragsgiver og leverandør
  • Kort om tips ved anskaffelse av digitale løsninger

Foredragsholdere er Marie Braadland, Silje Grimseth Ullebust og Peter Lenda – alle partnere i Advokatfirmaet Grette AS.

Her kan du melde deg på til webinaret. Dagen før webinaret vil du få tilsendt en webinarlenke. Det vil bli gjort opptak. Meld deg på arrangementet slik at du mottar en link, denne linken kan du benytte til å se opptaket senere

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Styrk din kompetanse – klart for nytt, gratis Anbud365-webinar"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.