Tid for «Anskaffelseskaffe» – Anbud365/Wikborg Rein lanserer kompetanseløft i filmformat

Anbud365: Tid for «Anskaffelseskaffe» - Anbud365Wikborg Rein lanserer kompetanseløft i filmformatI første utgave av «Anskaffelseskaffe» diskuterer Hanne Zimmer og Malene Reinertsen fra Wikborg Reins anskaffelsesteam når kvalifikasjonskravene må være oppfylt.

Skriv ut artikkelen

Wikborg Rein lanserer nå “Anskaffelseskaffe”- første utgave i dag! Dette er korte filmsnutter på 5 – 10 minutter, som du vil finne på Anbud365. Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – denne gang i et kjapt filmformat. Ja, slik at du over en kopp kaffe kan bli enda et hakk klokere.

Du finner førsteutgaven av «Anskaffelseskaffe» her  – i tillegg under vignetten «Anbud365 på video» i høyre kant på forsiden – rett under logoene. Der vil den ligge en stund fremover. Anskaffelseskaffe viser en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner, og episodene som skal være korte nok til at Anbud365s lesere skal kunne se dem “over en kaffe”.

Kvalifikasjonskrav

I første Anskaffelseskaffe, som lanseres i dag, diskuterer Hanne Zimmer og Malene Reinertsen fra Wikborg Reins anskaffelsesteam når kvalifikasjonskravene må være oppfylt. Er det alltid på tilbudstidspunktet – eller kan man i noen tilfeller godta oppfyllelse på et senere tidspunkt?

Forslag til tema?

Vi tar sikte på å lansere nye episoder av Anskaffelseskaffe jevnlig. For å lage relevante innslag, vil vi gjerne ha innspill fra leserne om temaer dere ønsker vi skal ta opp. Sitter du med et anskaffelsesrettslig spørsmål som egner seg for diskusjon i dette formatet?

Send gjerne dine forslag – eller andre tilbakemeldinger på Anskaffelseskaffe – til marketing@wr.no.

Bli den første til å kommentere på "Tid for «Anskaffelseskaffe» – Anbud365/Wikborg Rein lanserer kompetanseløft i filmformat"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.