Tid for vårens kompetanseløft – Anbud365-webinar om adgangen til å endre kontrakter

Tid for vårens kompetanseløft – Anbud365: Anbud365-webinar om adgangen til å endre kontrakter

Skriv ut artikkelen

Torsdag 20. april er det igjen tid for et nytt, gratis Anbud365-webinar og dermed mulighet for kompetanseløft. Denne gangen er det Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue – begge partnere og advokater i Simonsen Vogt Wiig, som vil øse av sin kompetanse. Temaet er adgangen til å endre kontrakter inngått under anskaffelsesregelverket.

Webinaret foregår torsdag 20. april fra kl. 10.00 til 11.30. Påmelding kan du gjøre her.

Lenke til webinaret sendes deg i påmeldingsbekreftelsen. Om du ikke har fått denne – sjekk søppelpost eller kontakt eu@svw.no.

Gratis Anbud365-webinar med advokatene Anders Thue (t.v.) og Christian Bjørtuft Ellingsen – begge Simonsen Vogt Wiig.

Et av de mest praktiske spørsmålene for offentlige oppdragsgivere og for leverandører til det offentlige er om den kontrakten de har inngått lovlig kan endres. Det er en grunnleggende hovedregel at en offentlig kontrakt ikke kan endres vesentlig. Dersom det foreligger et slikt endringsbehov, må den offentlige oppdragsgiveren heller vurdere å konkurranseutsette kontrakten på nytt.

I dette webinaret vil Bjørtuft Ellingsen og Thue redegjøre for hvilke muligheter partene i en offentlig kontrakt har til å endre en allerede inngått kontrakt, uten at dette kommer i strid med anskaffelsesretten. De vil særlig fokusere på langvarige og kompliserte kontrakter, der oppdragsgiver vil ha store utfordringer ved et eventuelt leverandørbytte.

  • Tidspunkt: 20. april 2023 kl. 10.00 – 11.30
  • Foredragsholdere er Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue, som begge er advokater og partnere i Simonsen Vogt Wiig

Påmelding til webinaret skjer på denne lenken.

Bli den første til å kommentere på "Tid for vårens kompetanseløft – Anbud365-webinar om adgangen til å endre kontrakter"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.