Unn deg kompetanseløft i morgen – Anbud365-webinar om adgang til å endre kontrakter

Anbud365: Unn deg et kompetanseløft i morgen - Anbud365-webinar om adgangen til å endre kontrakterGratis Anbud365-webinar med advokatene Anders Thue (t.v.) og Christian Bjørtuft Ellingsen - begge Simonsen Vogt Wiig, i morgen, torsdag 20. april.

Skriv ut artikkelen

Nå gjelder det å skynde seg om du ennå ikke har meldt deg på morgendagens gratis Anbud365-webinar med Simonsen Vogt Wiig. I morgen, torsdag 20. april kl. 1000 går startskuddet. Da starter Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue – begge partnere og advokater i Simonsen og Wiig med øse av sin kompetanse om temaet adgangen til å endre kontrakter inngått under anskaffelsesregelverket. Unn deg halvannen formiddag-times kompetanseløft!

Webinaret foregår i morgen, 20. april fra kl. 10.00 til 11.30. Påmelding kan du gjøre her.

Lenke til webinaret sendes deg i påmeldingsbekreftelsen. Om du ikke har fått denne – sjekk søppelpost eller kontakt eu@svw.no.

Et av de mest praktiske spørsmålene for offentlige oppdragsgivere og for leverandører til det offentlige er om den kontrakten de har inngått lovlig kan endres. Det er en grunnleggende hovedregel at en offentlig kontrakt ikke kan endres vesentlig. Dersom det foreligger et slikt endringsbehov, må den offentlige oppdragsgiveren heller vurdere å konkurranseutsette kontrakten på nytt.

I dette webinaret vil Bjørtuft Ellingsen og Thue redegjøre for hvilke muligheter partene i en offentlig kontrakt har til å endre en allerede inngått kontrakt, uten at dette kommer i strid med anskaffelsesretten. De vil særlig fokusere på langvarige og kompliserte kontrakter, der oppdragsgiver vil ha store utfordringer ved et eventuelt leverandørbytte.

  • Tidspunkt: 20. april 2023 kl. 10.00 – 11.30
  • Foredragsholdere er Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue, som begge er advokater og partnere i Simonsen Vogt Wiig

Bli den første til å kommentere på "Unn deg kompetanseløft i morgen – Anbud365-webinar om adgang til å endre kontrakter"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.