Vet du om noen som fortjener Anskaffelsesprisen 2022?

Anbud365: Vet du om noen som fortjener Anskaffelsesprisen 2022- Det er spesielt viktig for oss at vi får vist bredden av gode anskaffelser. Vi oppfordrer derfor alle til å sende inn nominasjon, uavhengig av om dere kan svare på samtlige kriterier, sier leder av juryen for årets Anskaffelsespris, Bente Hagelien i DFØ.

Skriv ut artikkelen

Sju kriterier legges til grunn for vurdering av hvem som skal få årets Anskaffelsespris, som Direktoratet for forvaltning og økonomistyring deler ut på Årskonferansen 2022. Nå venter juryen bare på DITT forslag til hvem som skal få prisen. Og, om du har et godt forslag, men ser at ikke alle de sju kriteriene er oppfylt – ikke nøl, kom med forslaget. Årets jury er nemlig klare på at ikke alle krav må være oppfylt for å sende inn nominasjon. Fristen for å komme med nominasjoner er i år 10. oktober.

Anskaffelsesprisen deles ut til et samarbeid i en anskaffelsesprosess for en vare eller tjeneste. Samarbeidet skal ha gitt spesielt gode effekter for oppdragsgiver, brukere og leverandøren.

DFØ inviterer derfor alle oppdragsgivere og leverandører som har hatt eller har ett spesielt godt samarbeid om å sende inn en nominasjon. Kontrakten som ble inngått etter anskaffelsesprosessen må ha virket en periode for å kunne se om implementering og kontraktsoppfølging har blitt utført på en god måte, og har gitt merverdi for partene.

Priskriteriene

Frist for innsendelse av kandidater er 10. oktober. Anskaffelsesprisen vurderes etter følgende kriterier:

  • Digitalisering
  • Bærekraft
  • Innovasjon
  • Markedsdialog
  • Måling og styring
  • Kontraktsimplementering og oppfølging
  • Samarbeid

Årets jury presiserer at ikke alle krav må være oppfylt for å sende inn nominasjon. Juryen vil – basert på innsendelsene – nominere kandidater til Anskaffelsesprisen 2022.

Vise bredden

– Det er spesielt viktig for oss at vi får vist bredden av gode anskaffelser. Vi oppfordrer derfor alle til å sende inn nominasjon, uavhengig av om dere kan svare på samtlige kriterier. Juryen vil gjøre en samlet vurdering og nominere våre kandidater, og publikum under Anskaffelseskonferansen vil stemme frem en vinner, sier leder av prisjuryen, Bente Hagelien i DFØ.

Årets jury består av, foruten juryleder Hagelien, Arnhild Dordi Gjønnes, NHO, Hans Magnus Wold Haug, HENT, Lennart Hovland, Anbud365, Nils Øyvind Bø, Rælingen kommune og Tanja Huse-Fagerlie, KSI.

Fjorårsvinnerne

Rælingen kommune og HENT for kapret Anskaffelsesprisen 2021 med sitt BVP-prosjekt Fjerdingby skole (BVP= Best Value Procurement). Representanter for fjorårets vinnere er i pakt med tradisjonen med i juryen for årets pris.

Du kan sende inn nominasjoner på DFØs sider.

Prisen blir delt ut på Anskaffelseskonferansen 2022, som DFØ arrangerer. Den vil i år gå av stabelen 22. november. Konferansen holdes på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Holbergs plass i Oslo – bare fysisk deltakelse.

Bli den første til å kommentere på "Vet du om noen som fortjener Anskaffelsesprisen 2022?"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.