Mer enn 100 leverandører av løsninger for offentlige anbud

Anbud365: Mer enn 100 leverandører av løsninger for offentlige anbudInnenfor vårt fagområde er det en rekke både små og store aktører som opererer, og vi i Mercell må derfor vinne norske, svenske og våre øvrige europeiske kunders tillit, hver eneste dag, skriver artikkelforfatteren.

Skriv ut artikkelen

Av Terje Wibe, adm.dir., Mercell

Tilsvar til innlegg i Anbud365.no onsdag 2. desember

Markedet for offentlige anbud er drevet av et felles europeisk regelverk. Fordelen med dette er at man som tilbyder kan utvikle produkter som dekker behovene i alle land i EU og EØS, og Mercell har nå kunder i 16 europeiske land og fysiske kontorer i 10 av disse landene.  

Muligheten til å utvikle produkter tilpasset EUs regelverk for offentlige anbud, gjelder selvfølgelig også for våre konkurrenter, og de er det mange av. Vi har i Mercell gjort en opptelling av antall leverandører i noen utvalgte land i Vest Europa, og vi har identifisert mer enn 100 leverandører av løsninger for offentlige anbud, store og små. 

Nylig offentliggjorde Mercell en avtale om kjøp av Visma Commerce sine to skybaserte produkter – Opic og TendSign, og langt over 90 prosent av virksomheten er basert på leveranser til kunder i Sverige. Oppkjøpet av Visma Commerce er en del av Mercells strategi om å vokse videre i Europa drevet av en kombinasjon av organisk vekst og oppkjøp. En av hovedårsakene til våre ambisiøse planer, er å sikre tilstrekkelig finansiell styrke til å bære betydelige produkt- og teknologiinvesteringer som skal komme kundene til gode.  

Vår ambisjon er å lage produkter som begeistrer våre kunder, og som løser viktige problemer og arbeidsprosesser effektivt, brukervennlig og i tråd med regelverket. Der Mercell står i dag, kan vi slå fast at teknologi- og produktutviklingen er på sitt mest omfattende i selskapets historie. Vi har gradvis skalert opp vår produktutviklingskapasitet og vi har startet et prosjekt for å bygge en helt ny produktplattform for å understøtte den offentlige anbudsprosessen på en mest mulig brukertilpasset måte. 

Dette er store investeringer som forutsetter at vi lykkes med vår ambisiøse vekststrategi i Europa. Vårt mål er at alle våre offentlige innkjøperkunder på tvers av hele Europa skal merke de positive effektene av dette utviklingsarbeidet i tiden som kommer.

Mercell har lang og god erfaring i å operere i et regulatorisk marked med tøff konkurranse, og vi har ingen tro på at dette vil endre seg. Innenfor vårt fagområde er det en rekke både små og store aktører som opererer, og vi i Mercell må derfor vinne norske, svenske og våre øvrige europeiske kunders tillit, hver eneste dag.

Bli den første til å kommentere på "Mer enn 100 leverandører av løsninger for offentlige anbud"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.