Ny utgave av Anskaffelsespodden: Innovative anskaffelser som innovasjonsmotor

Anbud36:5 Ny utgave av Anskaffelsespodden Innovative anskaffelser og bærekraft

Skriv ut artikkelen

Innovasjon står på dagsordenen i årets første utgave av Anskaffelsespodden- den sjuende episoden i serien. Med i studio denne gangen er Per Harbø – han har en nøkkelrolle når det gjelder bruk av innovative anskaffelser. Anskaffelsespodden er en podkastserie med spennende og aktuelle anskaffelsesrettslige temaer, i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365.

I denne episoden av Anskaffelsespodden snakker advokat Nanna W. Christensen og Per Harbø fra Nasjonalt program for leverandørutvikling om hvordan offentlige anskaffelser kan bli en av de kraftigste bidragsyterne til innovasjon i Norge. Du kan høre episoden er.

På hvilke måter kan anskaffelsesområdet løftes fra et administrativt til et strategisk virkemiddel hos oppdragsgiverne, slik at man sikrer etterspørsel av morgendagens bærekraftige løsninger? Hvordan kan leverandørene bidra til verdiskapning i samfunnet gjennom offentlige anskaffelser, og samtidig skape nye markedsmuligheter? 

Svarene får du i denne episoden av Anskaffelsespodden.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Denne sjuende episoden kan du også lytte til her – der du også finner alle tidligere episoder av podden.

Bli den første til å kommentere på "Ny utgave av Anskaffelsespodden: Innovative anskaffelser som innovasjonsmotor"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.