Anbud365-dagen i år: Spennende program under utvikling

Anbud365: Anbud365-dagen i år Spennende program under utvikling

Skriv ut artikkelen

Nå er påmeldingen til årets utgave av Anbud365-dagen åpnet – en konferanse som kanskje er årets viktigste for innkjøpere og leverandører som vil styrke egen kompetanse innenfor offentlige anskaffelser. Skynd deg med påmeldingen, for nå en stund er prisen sterkt rabattert – og vi har i år satt et tak på antall plasser. Konferansen finner sted i Oslo kongressenter 3. juni i år.

Påmelding og foreløpig program

Evalueringen fra forrige års utgave av Anbud365-dagen var oppløftende. Det er plass til en konferanse som først og fremst sikter mot kunnskap man kan ha nytte av i den praktiske anskaffelseshverdagen. Det gjelder enten man er innkjøper, innkjøpsleder eller leverandør. Å vite hva man kan/bør og ikke kan/bør gjøre, hva andre har gjort er viktige for valg av innhold i konferansen.

Ikke ferdig program ennå

Programmet er ikke ferdig riktig ennå, men våre langsiktige samarbeidspartnere – advokatfirmaene Wikborg Rein, Simonsen Vogt Wiig, Grette og Arntzen de Besche – vil igjen stille opp og øse av sine kunnskaper på området. Dette er en samling kompetanse på regelverket som neppe noen annen i hele landet kan mønstre. Aktuelle temaer diskuteres for øyeblikket. Har du forslag, så kom igjen. Vi er veldig takknemlig over å få slikt (redaksjonen@anbud365.no)!

Fra kommentatorkorpset til Anbud365 har vi allerede fått flere gode innspill til hva som bør stå på årets program. Mange av kommentatorene har lang erfaring fra praktisk innkjøpshverdag, slik at deres innspill er viktige å ta i betraktning. Noen har pekt på Ruters bruk av dynamisk innkjøpsordning, andre på Bergen kommunes erfaringer med endringer i kontraktskrav etter erfaringene de har gjort med revisjonen av elbil-batteri-risiko i leasingbilene. Også Etisk Handel Norges omfattende prosjekt for bedre kontraktsoppfølging av menneskerettighetskrav står på ønskelisten.

Nettverk

God tid til å leie eget nettverk blir det også – og til å utvide nettverket. Ikke for stort, ikke for smått er rammen rundt årets arrangement.

Vi kommer tilbake til program og programdetaljer så snart slike foreligger, men sikre deg plass på konferansen allerede nå. Det kan du gjøre her:

https://www.anbud365dagen.no/

Bli den første til å kommentere på "Anbud365-dagen i år: Spennende program under utvikling"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.