Hils på kommentatorene våre!

Anbud365: Hils på kommentatorene våre!Her er Anbud365s nye og utvidede kommentatorkorps.

Skriv ut artikkelen

Øverste rekke (fra venstre): Gunn-Sølvi Arveschoug, seksjonssjef, OsloMet – storbyuniversitetet, Espen I. Bakken, partner/advokat Arntzen de Besche Advokatfirma, Anette Bech, seniorrådgiver/prosjektleder eHandel, Skatteetaten, Jorunn Birkeland, innkjøpsleder, Gjesdal kommune, Henrik Bjørge, advokat/spesialrådgiver, NHO Service og Handel, Marie Braadland, partner, Advokatfirmaet Grette og Siri Engesæth, daglig leder, Factlines.

Midterste rekke (fra venstre): Trine Lise Fromreide, partner/advokat Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, Birgitte Gullestad, innkjøpssjef, Innkjøp konsern, Bergen kommune, Alf Amund Gulsvik, advokat, Wikborg Rein Advokatfirma, Tina Hoaas, innkjøpsansvarlig/jurist, Alta kommune, Jacob M. Landsvik, innkjøpssjef, Universitetet i Oslo, Ida Laustsen, prosjektleder, Nasjonalt program for leverandørutvikling og Ulla Listerud, innkjøpsleder, Ski kommune.

Nederste rekke (fra venstre): Trine Lunemann, seniorrådgiver innkjøp, ROAF (Romerike Avfallsforedling) , Magne Paulsrud, seniorrådgiver Etisk handel Norge, Arve Sandvoll, rådgiver – Anskaffelser, fellesenhet i Gjøvikregionen, Grete Solli, avdelingsleder for samfunnsansvar, Sykehusinnkjøp, Sverre Svensen, daglig leder, Svensen Consulting, Øystein Sætrang, innkjøpsleder, Eiendom og innkjøp, Hedmark fylkeskommune, Bård Sandbæk, spesialrådgiver, Avdeling for økonomi og virksomhetsstyring, Statsbygg, og Torstein Sundsfjord, prosjektkoordinator rammeavtaler rådgivertjenester, Statens vegvesen Region nord.

  • Marianne B. Svendsen, innkjøpssjef, Østfold fylkeskommune er også med i korpset, men her mangler foreløpig et bilde.

De kommer – med ujevne mellomrom og i varierende omfang – til å synes i Anbud365s spalter med synspunkter på aktuelle problemstillinger knyttet til feltet offentlige anskaffelser. De er Anbud365s kommentatorkorps, som nå teller 22 – alle med kunnskap om og erfaring fra offentlige anskaffelser, fra ulike innfallsvinkler. Det er å trekke leserne tettere til nettavisen – av leserne for leserne. Anbud365 synes det er svært viktig å høre og få fram i lyset de som virkelig kjenner innkjøpshverdagen. Velkommen skal de 22 være!

Anbud365 har helt siden starten hatt et redaksjonelt kommentatorkorps bestående av personer fra ulike miljøer knyttet til offentlige anskaffelser, i det alt vesentlige innkjøpere.

Korpset fungerer slik:

–        Med ujevne mellomrom inviteres korpsets medlemmer til å kommentere et aktuelt tema. I første driftsår var det seks–sju ganger.

–        Det er opp til den enkelte å besvare, dvs. å komme med en kommentar, alt avhengig av tid, lyst, i hvilken grad temaet interesserer etc. Dersom en av kollegaene er mer engasjert eller mer «rette vedkommende» av andre grunner, er det helt ok å la kollegaen slippe til.

Disse redaksjonelle bidragene har vist seg svært interessante for våre lesere, og de er som oftest med i våre nyhetsbrev–utsendelser.

Tips og ideer

I tillegg setter jo Anbud365 alltid pris på å få inn tips og ideer til artikler/reportasjer – ikke minst fra kommentatorkorpset, men også selvsagt fra andre av leserne.

Planen var at korpset skulle bestå av 12-13 medlemmer, men interessen for å være med, ble vesentlig større enn antatt. Det gledet redaksjonen i Anbud365 såpass at alle de som takket ja, fikk være med. Det gir oss en bredde på feltet offentlige anskaffelser som vil være til stor glede for leserne – og av en, tror vi, viss betydning for den videre utvikling av faget.

NB: At vi har et kommentatorkorps innebærer ikke at døren er stengt for andre som vil «mene» noe i våre spalter. Aller som har noe på hjertet er velkomne!

Bli den første til å kommentere på "Hils på kommentatorene våre!"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.