Ny podcast om offentlige anskaffelser «Å kjøpe for Norge»

Anbud365: Ny podcast om offentlige anskaffelser «Å kjøpe for Norge»DFØ-podden "Å kjøpe for Norge" er et bidrag til diskusjonen rundt offentlige anskaffelser i Norge. Programledere er Fredrik Mortensen fra DFØ (nederst)og Marius Langseth fra Høyskolen Kristiania.

Skriv ut artikkelen

Høyskolen Kristiania og Direktoratet for økonomistyring (DFØ) har gått sammen om å lage en ny podkast om offentlige anskaffelser. Podkasten har fått navnet “Å kjøpe for Norge”.

Sammen tar programlederne – Fredrik Mortensen fra DFØ og Marius Langseth fra Høyskolen Kristiania – lytterne gjennom en rekke temaer innenfor offentlige anskaffelser og deler sine erfaringer og kunnskap med en rekke spennende gjester.

Podkasten er produsert i et knøttlite studio, men det har ikke hindret programlederne i å få besøk av mange spennende gjester. Allerede 14 episoder ligger i skrivende stund ute på nett, og lytterne kan forvente seg mange flere spennende samtaler i tiden som kommer.

Noen av temaene som er dekket i podkasten inkluderer Dag Strømsnes tanker om anskaffelser i 2023, Hilde Singsaas snakker om betydningen av å være datadrevet, StartOff og kontraktsoppfølging. Nyeste episode handler om nytt lovutvalg og handler forenkling om mer detaljstyring eller mer fleksibilitet? 

Podkasten er tilgjengelig på alle de store plattformene for podkast, inkludert Spotify og Apple Podcast. Lytterne kan abonnere på podkasten for å få med seg alle de kommende episodene.

“Å kjøpe for Norge” er et bidrag til diskusjonen rundt offentlige anskaffelser i Norge, og er noe du bør få med deg hvis du er opptatt av effektiv bruk av samfunnets ressurser.

Bli den første til å kommentere på "Ny podcast om offentlige anskaffelser «Å kjøpe for Norge»"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.