Anskaffelsespodden episode 19: Offentlige anskaffelser – fra leverandørs perspektiv

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 19: Offentlige anskaffelser – fra leverandørs perspektiv

Skriv ut artikkelen

Høstsemestrets første episode av Anskaffelsespodden er klar: Nina Sørensen har med seg distriktsleder i Veidekke Bergen, Erlend Bygnes, som deler sine erfaringer med offentlige bygg-/anleggsprosjekter og deltakelse i offentlige anskaffelsesprosesser.

Du kan høre episoden her.

I denne episoden av Anskaffelsespodden har Nina Sørensen med seg distriktsleder i Veidekke Bergen, Erlend Bygnes, som deler sine erfaringer med offentlige bygg-/anleggsprosjekter og deltakelse i offentlige anskaffelsesprosesser.

Erlend Bygnes har vært i Veidekke siden 1993, og hans betraktninger om offentlige anskaffelsesprosesser er av interesse både for andre leverandører, og for offentlige innkjøpere/byggherrer.

Hva bør oppdragsgivere gjøre for å i enda større grad treffe markedet og trekke til seg de relevante leverandørene? Hva skal til for å oppnå en samfunnsøkonomisk fornuftig ressursbruk og gjøre prosessene mer effektive?

Nina og Erlend diskuterer blant annet planlegging, forutsigbarhet og ressursbruk i anskaffelsene, risikofordeling og oppfølging av kontrakt i utførelsesfasen, mv.

Få med deg denne episoden av Anskaffelsespodden!

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Episode 19 av Anskaffelsespodden kan du også lytte til her – her finner du også alle tidligere episoder av podden.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 19: Offentlige anskaffelser – fra leverandørs perspektiv"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.