15. januar-seminar: Hundrevis på jakt etter økt samfunnsansvar-kompetanse

Anbud365: 15.januar-seminar: Hundrevis på jakt etter økt samfunnsansvar-kompetanseTre av de du vil møte 15. januar: Primus motor for kompetanse-arrangementet, Jacob Landsvik, Ressurser på avveie AS - flankert at to av foredragsholderne, Jonas Ådnøy Holmqvist, Etisk handel og Sofie Ivara Nicolaissen, Standard Norge.

Skriv ut artikkelen

Suget etter økt kompetanse på samfunnsansvar i offentlige anskaffelser er til å ta og føle på både hos leverandører og innkjøpere, i særdeleshet etter at de nye, skjerpede miljø- og klimakravene kom. Det er påmeldingen til på webinaret/seminaret 15. januar et tydelige bevis på. Der stiller toneangivende kompetansemiljøer innenfor standardisering, bærekraft, miljø, klima, menneskerettigheter etc. på rekke og rad. Og over 350 har allerede meldt seg på!

Her melder du deg på!

Det er gratis å delta, men for å få tilgang til arrangementet kreves det påmelding. I påmeldingen blir du bedt om å oppgi om du vil delta fysisk eller digitalt. De som melder seg som digitale deltakere, vil få tilsendt en lenke til møtet dagen før det holdes. Dersom du har problemer med påmeldingen, kontakt gjerne Lotte Lise Leknes i Standard Norge på e-post.

Webinaret/seminaret «Hvordan sikre samfunnsansvar i anskaffelser» 15. januar er en enestående mulighet til å hente nyttig og svært aktuell kompetanse. Hittil har 353 meldt seg på, hvorav 21 som vil delta fysisk. Programmet ser slik ut:

  • Den nye innkjøperrollen v/ spesialrådgiver Jacob M Landsvik, Ressurser på avveie AS
  • Skap grønn omstilling med krav om miljøledelse, v/ seniorrådgiver Miljøfyrtårn politikk og samfunn, Øygunn Sundsbø Brynildsen
  • Miljømerking – et effektivt verktøy i anskaffelser, v/ seniorrådgiver anskaffelser, Jorunn Amundgård
  • Hva kan Factlines bidra med for å sikre samfunnsansvar i offentlige anskaffelser? v/ Siri Engesæth
  • Hvordan jobber Etisk handel mot oppdragsgivere og innkjøpere? v/seniorrådgiver Jonas Ådnøy Holmqvist
  • Standard Norge arbeider utrettelig med stadig nye og bedre standarder. Status når det gjelder offentlige anskaffelser, leder markedsutvikling, kontrakter Sofie Ivara Nicolaissen.

Standard Norge ønsker velkommen og stiller lokaler til rådighet for de som ønsker å være til stede fysisk. Det er fortsatt noen plasser ledig i lokalene! Møt opp i Lilleakerveien 8 på Lysaker utenfor Oslo. En representant for Standard Norge vil motta dere innenfor døren.

Redaktør Lennart Hovland, Anbud365, oppsummerer arrangementet, som tar til kl. 1000 og avsluttes kl. 1230.  En slik mulighet som dette til å øke sin kompetanse støtter Anbud365 gjerne opp om. Kompetanse trengs, dette er den store muligheten – nå først 30%-vektingen, kort etter skal trolig kontraktens ytelse gjelde.

Primus motor for arrangementet er Jacob Landsvik. Standard Norge står for invitasjonen og inviterer via sosiale medier. I tillegg vil medvirkende organisasjoner invitere via sine kanaler.

Påmelding skjer her.

Bli den første til å kommentere på "15. januar-seminar: Hundrevis på jakt etter økt samfunnsansvar-kompetanse"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.