Innsynsretten i en anskaffelsesprosess – klart for Anbud365-seminar med Wikborg Rein

Anbud365: På Anbud365-dagen 5. juni: Hvordan er det gått med 30%-vektingen av miljøkrav?Fem måneder er gått - hvilke erfaringer har vi gjort oss med de nye klima- og miljøbestemmelsene i anskaffelsesregelverket? På Anbud365-dagen gir senioradvokat Malene Reinertsen og partner Torje Sunde fra Wikborg Rein sine svar og vurderinger (foto: Sten E. Eriksen/Wikborg Rein).

Skriv ut artikkelen

Onsdag 27.september åpner Wikborg Rein dørene for et nytt, gratis Anbud365-seminar – denne gang med et av anskaffelsesmiljøets aller mest omdiskuterte tema: Innsynsretten. Det er partner Torje Sunde og senioradvokat Malene Reinertsen som griper fatt i en rekke aktuelle spørsmål knyttet til temaet – og trekker frem konkrete praktiske eksempler fra klagenemda og domstolene. Dette må du få med deg!

Seminaret foregår onsdag 27.september kl. 09.00 – 10.30 i Wikborg Reins lokaler, Dronning Mauds gate 11, 11. etasje. Kaffe og servering av frokost: 08.30. Erfaringsmessig blir det kamp om de 100 plassene som er tilgjengelig, så her bør man skynde seg!

Her kan du melde deg på til seminaret!

Seminaret blir også streamet direkte. Sendingen begynner kl. 09.00. Lenke til seminaret sendes deg dagen før seminaret dersom du har meldt deg på den digitale utgaven. Skulle du ikke ha mottatt lenken, ta kontakt med marketing@wr.no, men sjekk gjerne søppelpost først.

Tema for seminaret

Innsynsprosessen fører ofte til frustrasjon og klager fra leverandørsiden, samtidig som den er svært tidkrevende for oppdragsgiversiden. Det er sjelden klart definert hvor grensen for innsyn går. Dette fører ofte til spørsmål og utfordringer, som for eksempel:

  • Hva regnes som forretningshemmeligheter? Dette kan inkludere informasjon i referanseprosjekter, CV-er, gjennomføringsplaner og møtereferater.
  • Hvordan påvirker bransjepraksis vurderingen av innsyn? Har bransjepraksis betydning for hvor mye innsyn som skal gis?
  • Hva defineres som organinterne dokumenter? Det er nødvendig å forstå hvilke dokumenter som anses som interne for organisasjonen og dermed unntatt innsyn
  • Når kan man kreve innsyn i andre leverandørers tilbud og anskaffelsesprotokollen? For eksempel kan det i en to-trinnsprosedyre være ønskelig å få innsyn i prekvalifikasjonssøknadene for å vurdere om avvisningen eller utvelgelsen er korrekt. Kan man det?

I tillegg til å besvare disse spørsmålene, vil vi presentere konkrete praktiske eksempler fra klagenemda og domstolene for å belyse de ulike utfordringene som kan oppstå i forbindelse med innsynsprosessen.

Deltakelse er gratis, og du kan melde deg på her

NB: Frokostseminaret onsdag 27. september starter klokken 09.00. Dørene åpner for frokost fra klokken 08.30.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre seminarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Innsynsretten i en anskaffelsesprosess – klart for Anbud365-seminar med Wikborg Rein"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.