Anbud365-dagen – den store kompetansedagen 3. juni nærmer seg

Anbud365: Anbud365-dagen - den store kompetansedagen 3. juni nærmer seg

Skriv ut artikkelen

Under en måned til den store kompetanse-dagen! Gjør som over 200 andre – meld deg på den digitale Anbud365-dagen 3. juni. Og melder du deg på før pinse får du 50% rabatt – early bird-tilbud!

Programmet er spekket med go’biter for alle som jobber med offentlige anskaffelser, enten på kjøper- eller leverandørsiden. Og husk: Passer ikke 3. juni deg, meld deg på likevel – du kan se hele eller deler av Anbud365-dagen når som helst i ukesvis i etterkant.

Det oppdatert program må du få med deg – du finner det her (!) – der du også kan melde deg på.

Eksperter på offentlige anskaffelser fra fire av landets ledende advokatfirmaer – som mange kjenner fra våre populære webinarer – tar for seg sentrale problemstillinger og gir praktiske tips og råd. Du får seks webinarer i en «pakke», samt et møte «på direkt’en» med et par av de mest sentrale skikkelsene innenfor offentlige anskaffelser, særlig når vi snakker om kompetanse.

Hovedpunkter fra programmet:

  • Midlertidig forføyning i offentlige anskaffelser (Simonsen Vogt Wiig)
  • Rammeavtaler (Grette)
  • Vesentlige avvik som grunnlag for avvisning av leverandører (Arntzen de Besche)
  • Fra behov til krav og evaluering – hva kjennetegner gode tildelingskriterier? (Wikborg Rein)
  • En av Norges mest offensive kommuner når det gjelder grønne anskaffelser, Lillestrøm v/ innkjøpsrådgiver Ine Høyer, forteller om sin spesialstrategi – nettopp for grønne anskaffelser.
  • De to som sto bak fjorårets prisbelønte masteroppgave om kategoristyring, Cassandra Elvingdal og Susanne Hillestad Ullsgård, tar for seg sentrale funn fra denne oppgaven

To direkteintervjuer fra studio:

  • … med nylig tilrådt sekretariatsleder for KS Innkjøpsforum, Tanja Huse-Fagerlie: Etter et halvt år i jobben – hva skjer, hvordan går det?
  • … med senterleder for Anskaffelsesakademiet, Geir Arne Svenning: Hva er akademiet for noe og hva tilbyr det av kompetanseløft innen offentlige anskaffelser?

Tips:

Hva med å ta utgangspunkt i et eller flere av tilbudene på Anbud365-dagen til internseminarer på din arbeidsplass senere, f.eks ved innledning til høstsemesteret?

På denne lenken finner du program og her kan du melde deg på.

Velkommen til Anbud365-dagen 3. juni – digitalt!

Bli den første til å kommentere på "Anbud365-dagen – den store kompetansedagen 3. juni nærmer seg"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.