Anskaffelsespodden episode 10: Forhandlinger i offentlige anskaffelsesprosesser

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 10: Forhandlinger i offentlige anskaffelsesprosesserAdvokatfullmektig Nina Sørensen, Simonsen Vogt Wiig, har med seg advokat Harald Alfsen i studio i tiende utgave av Anskaffelsespodden.

Skriv ut artikkelen

Tiende episode av Anskaffelsespodden er lansert. Advokatfullmektig Nina Sørensen har med seg en ekstern gjest i studio: Advokat Harald Alfsen. Han har lang erfaring med offentlige anskaffelser og har ledet mange forhandlingsprosesser i løpet av sin karriere som konsulent og advokat. Anskaffelsespodden er en podkastserie med spennende og aktuelle anskaffelsesrettslige temaer, i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365.

Du kan høre episoden her.

Tema for episoden er forhandlinger i offentlige konkurranser – et praktisk viktig tema, både for oppdragsgivere og leverandører. Anbudskonkurranser og forhandlingsforbud var hovedregelen i EU’s opprinnelige anskaffelsesdirektiver, som ble innført i Norge gjennom EØS-avtalen i 1994. Ved endringer i regelverket de siste årene er det åpnet mer og mer for forhandlede prosedyrer. Hva er hovedhensikten med forhandlinger? Hvor stort handlingsrom har oppdragsgiver egentlig ved gjennomføring av forhandlingsprosesser? Og hvordan bør oppdragsgiver planlegge og gjennomføre forhandlingene?

I denne episoden gir Nina og Harald deg konkrete råd og tips til gjennomføring av forhandlinger.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Episode 10 av Anskaffelsespodden kan du også lytte til her – der du også finner alle tidligere episoder av podden.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 10: Forhandlinger i offentlige anskaffelsesprosesser"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.