Klart for årets første Anbud365-webinar: Nå gjelder det forhandlinger

04.02.2021 Klart for årets første Anbud365-webinar: Nå gjelder det forhandlinger

Skriv ut artikkelen

Torsdag 18. februar inviterer Anbud365 til årets første av sine populære og ettertraktede frokostwebinar om offentlige anskaffelser. Denne gangen er det ekspertene i Wikborg Rein Advokatfirma – en av Anbud365s samarbeidspartnere – som står for det faglige: Temaet er forhandlinger etter anskaffelsesregelverket – rettslige rammer og praktisk gjennomføring. La 2021 bli «kompetanseløftets år» også for deg – meld deg på webinaret!

Du kan melde deg på via denne lenken. Frist for påmelding er 18. februar kl. 0800. Lenke til webinaret sendes ut til de påmeldte om lag en time før oppstart.

Forhandlinger gir mer fleksibilitet i anskaffelsesprosessen enn anbudskonkurranser, men både for oppdragsgivere og leverandører er det også mer krevende å gjennomføre enn anbudskonkurranser.  Spørsmålene som oppstår står i kø: Når kan man forhandle, og når er det forbudt? Hva kan man forhandle om, og ikke? Og hvordan sikrer man likebehandling og etterprøvbarhet gjennom forhandlingene, og hvordan skal oppdragsgiver gi tilbakemelding på tilbudene uten å røpe taushetsbelagt informasjon? Hvordan kan leverandøren best ivareta sine interesser under forhandlinger?

Skal forhandlinger lykkes og bidra til et godt resultat, kreves godt forarbeid og en god plan for gjennomføringen. Oppskriften får du på frokostwebinaret 18.februar. Da vil Wikborg Rein-advokatene Hanne Zimmer og Malene Reinertsen gjennomgå de rettslige rammene, mulighetene og fellene ved forhandlinger. De vil også gi praktiske tips om gjennomføringen, både for oppdragsgivere og leverandører.

Webinaret er gratis og gjennomføres torsdag 18. februar kl. 0900-1100.

Slik foregår påmelding til webinaret: Klikk her. Husk påmeldingsfristen: Torsdag 18. februar kl. 0800, og: Lenke til webinaret sendes ut til de påmeldte om lag en time før oppstart.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre webinarer er et viktig bidrag i så måte.

5 kommentarer på "Klart for årets første Anbud365-webinar: Nå gjelder det forhandlinger"

  1. Om eg melder meg på meg ikkje har anledning 18 mellom 9-11, vil eg få tilsendt webinaret i ettertid?

  2. Blir webinaret tilgjengelig etter sendingen?

  3. Jeg har ikke anledning til å delta på webinaret, men er veldig interessert i temaet. Så vil sette stor pris på om du kan ta det opp og legge det ut. På forhånd takk!!

  4. Når kommer link til webinaret?

  5. Alf-Christian | 18. februar 2021 på 08:58 | Svar

    ikke fått lenke til webinar.

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.