Nå kommer Anskaffelsespodden på Anbud365 – anskaffelsesstoff å lytte til

Skriv ut artikkelen

I samarbeid med Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig lanserer Anbud365 nå Anskaffelsespodden – en podkast med spennende anskaffelsesrettslige temaer. Dermed tar Anbud365 et nytt steg – vi tilbyr leserne viktige anskaffelsestemaer i enda et format, ikke bare tekst. Og det er høyaktuelle og interessante anskaffelsesrettslige temaer advokatene tar for seg i podkastepisodene. Første episode av Anskaffelsespodden, se nederst i artikkelen!

Anbud365: Nå kommer Anskaffelsespoden på Anbud365 – anskaffelsesstoff å lytte til
Advokatfullmektig Nanna W. Christensen

Etter hvert vil du her på anbud365.no finne et eget menypunkt i det sorte båndet oppe på siden, ved siden av «Nytt og nyttig fra anskaffelsesretten», der vi samler alle episodene av Anskaffelsespodden.

Anbud365: Nå kommer Anskaffelsespoden på Anbud365 – anskaffelsesstoff å lytte til
Advokat Olav Haukeli

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig vil i episodene som dukker opp etter hvert, belyse anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidra med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente – på en kort og konsis måte.

I første episode av Anskaffelsespodden forklarer advokatfullmektig Nanna W. Christensen og advokat Olav Haukeli hvordan relativt ny praksis fra EU-domstolen og KOFA fastsetter regler for hvilke verdigrenser oppdragsgiver må oppgi ved kunngjøringen av rammeavtaler, og hvilke konsekvenser dette kan få i kontraktsfasen.

Har oppdragsgiver en plikt til å oppgi anskaffelsens verdigrenser i kunngjøringen, og i så fall hva kan konsekvensene bli av å unnlate dette? Er angivelse av verdigrenser bindende for når kontrakten er brukt opp i de tilfeller verdien er oppgitt? Hva er de praktiske konsekvensene for oppdragsgiver og leverandørene dersom verdigrensen overskrides i kontraktsfasen?

Svarene får du i denne episoden av Anskaffelsespodden:

Anskaffelsespodden er nå også tilgjengelig på Apple Podcasts.

Bli den første til å kommentere på "Nå kommer Anskaffelsespodden på Anbud365 – anskaffelsesstoff å lytte til"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.