Nå sjekker DFØ modenheten i offentlige anskaffelser, ditt svar kan avgjøre

Anbud365: Nå sjekker DFØ modenheten i offentlige anskaffelser, ditt svar kan avgjøreProsjektleder Malin Elisabeth Tvedt Hogstad Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) oppfordrer alle statlige, fylkeskommunale og kommunale oppdragsgivere å svare på anskaffelses-undersøkelsen som nå er sendt ut.

Skriv ut artikkelen

DFØ er nå i gang med å kartlegge hvordan det ligger an med modenheten i offentlige anskaffelser. Formålet med undersøkelsen er å få kunnskap om innkjøps-Norge, og tilpasse våre tjenester etter deres behov, sier prosjektleder Malin Elisabeth Tvedt Hogstad i Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ). Hun oppfordrer alle til å svare på undersøkelsen – jo flere som bidrar, desto bedre bilde av modenheten!

DFØ gjennomfører anskaffelsesundersøkelsen annethvert år. På den måten kartlegges hvordan offentlige anskaffelser organiseres og gjennomføres i statlige og kommunale virksomheter.  Undersøkelsen gir en oversikt over virksomhetenes kapasitet til å benytte kompetanse innenfor anskaffelsesfaget. Her spørres det om lederforankring, digitalisering, samfunnsansvar, miljø, prosess og om innovasjonspotensialet tas ut.

KSA Anskaffelsesforum

– Din deltakelse er ikke bare viktig for oss – den kan også være veldig nyttig for utvikling av anskaffelsesfunksjonen i din virksomhet, sier prosjektleder Hogstad.

– KS Anskaffelsesforum vil gjennomføre et forskningsoppdrag der vi blant annet tar utgangspunkt i analysen av resultatet fra årets DFØ Anskaffelsesundersøkelse. Vi oppfordrer derfor så mange kommuner og fylkeskommuner som mulig å besvare årets Anskaffelsesundersøkelse, sier sekretariatsleder, Tanja Huse-Fagerlie.

Sammenlikn deg med andre

De som svarer på undersøkelsen, vil få tilgang til en portal der du kan se dine svar opp mot gjennomsnittet for hele innkjøps-Norge og bestemte segmenter som for eksempel kommuner av samme størrelse. Dette er din sjanse til å se hvor din virksomhet står i forhold til resten av innkjøps-Norge!

I resultatene får du verdifulle data som kan brukes til å kartlegge din virksomhets nåsituasjon, identifisere barrierer, og skape et grunnlag for diskusjon og utvikling internt.

Bli den første til å kommentere på "Nå sjekker DFØ modenheten i offentlige anskaffelser, ditt svar kan avgjøre"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.