Ny, høyaktuell episode av Anskaffelsespodden – om bærekraft og regelverk

Anbud365: Ny, høyaktuell episode av Anskaffelsespodden – om bærekraft og regelverk

Skriv ut artikkelen

Episode 2 av Anskaffelsespodden er nå ute! Podkast-tilbudet med spennende anskaffelsesrettslige temaer er et samarbeid mellom Anbud365 og Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig. Denne gangen tar advokatene for seg hvordan oppdragsgivere kan gjennomføre bærekraftige anskaffelser iht. anskaffelsesregelverket som et nyttig virkemiddel for å redusere skadelig miljøbelastning. Du finner lenke til dagens episode nederst i artikkelen.

Her på anbud365.no vil du finne Anskaffelsespoddens episoder i det sorte båndet oppe på siden, ved siden av «Nytt og nyttig fra anskaffelsesretten», hvor vi samler alle episodene.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Vi inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Du får nyttig og faglig relevant påfyll, på en kort og konsis måte.

I denne episoden av Anskaffelsespodden forklarer advokatfullmektig Nanna W. Christensen og advokat Arne Oftedal hvordan oppdragsgivere kan gjennomføre bærekraftige anskaffelser iht. anskaffelsesregelverket som et nyttig virkemiddel for å redusere skadelig miljøbelastning. Hvilke rettslige forpliktelser fremgår i anskaffelsesregelverket? Bør oppdragsgiver benytte miljøvennlige løsninger i alle anskaffelser? Hvordan kan oppdragsgiver benytte sitt juridiske handlingsrom til å foreta bærekraftige anskaffelser på en effektiv måte? Hvordan kan oppdragsgiver innrette sin anskaffelsespraksis for å bidra til å redusere klimagassutslippene?

Svarene får du i denne episoden av Anskaffelsespodden.

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Bli den første til å kommentere på "Ny, høyaktuell episode av Anskaffelsespodden – om bærekraft og regelverk"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.