Nytt, gratis Anbud365-webinar: Evaluering ved prissetting av kvalitet

Anbud365: Nytt, gratis Anbud365-webinar Evaluering ved prissetting av kvalitet

Skriv ut artikkelen

Nytt, gratis Anbud365-webinar rett rundt hjørnet: Temaet er evaluering ved prissetting av kvalitet. Det er Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig som står for det faglige innholdet. De to advokatene er kjent fra en rekke kompetansetilbud i Anbud365-regi. Nå tilbyr de igjen sin kompetanse – en mulighet du neppe vil gå glipp av!

Webinaret går av stabelen onsdag 25. mai kl. kl. 10:00 – 11:30.

Meld deg på webinaret her! Lenke til webinaret legges inn i bekreftelsen på din påmelding.

I sitt utkast til veiledning om evalueringsmodeller har DFØ (Direktoratet for forvaltning og økonomistyring) for første gang anbefalt en konkret evalueringsmodell – prissetting av kvalitet. Denne evalueringsmodellen brukes sjeldent i anskaffelser i Norge. De vil i dette webinaret ta for seg evaluering, evalueringsmodeller og svakhetene ved de evalueringsmodellene som normalt brukes i dag. De vil også redegjøre for evalueringsmodellen «prissetting av kvalitet» og gjennomføringen av konkurranser med denne modellen.

Foredragsholderne Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue er begge advokater og partnere i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig.

Tidspunkt for webinaret er onsdag 25. mai kl. 10:00 – 11:30.

Påmelding til webinaret kan du gjøre her! Lenke til webinaret legges inn i bekreftelsen på din påmelding.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Nytt, gratis Anbud365-webinar: Evaluering ved prissetting av kvalitet"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.