Anskaffelseskaffe episode 15 – om kravspesifikasjoner

Anbud365: Anskaffelseskaffe episode 15 – om kravspesifikasjon – KopiAnette Ensrud Kraakevik og Patrick Oware i Wikborg Rein Advokatfirma øser av sin kompetanse i den 15. episoden av Anskaffelseskaffen.

Skriv ut artikkelen

Kravspesifikasjoner er tema i episode 15 i serien Anskaffelseskaffen. Der møter du Anette Ensrud Kraakevik, senioradvokat og Patrick Oware, fast advokat – begge Wikborg Rein Advokatfirma. Over en kopp kaffe drøfter de to advokatene ulike problemstillinger knyttet til kravspesifikasjoner.

Kravspesifikasjonen angir oppdragsgivers krav til egenskapene ved ytelsen som skal anskaffes. Men hvilke krav kan oppdragsgiver stille? Og hvordan skal kravene utformes? Det er blant temaene i denne episoden av Anskaffelseskaffen.

I samarbeid med Anbud365 lanserer Wikborg Rein jevnlig nye episoder av Anskaffelseskaffen. I episodene gjennomføres en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner. Episodene er korte nok til at Anbud365s lesere skal kunne se dem «over en kopp kaffe». Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – denne gang i et kjapt filmformat.

Forslag til tema?

For å lage relevante innslag, vil vi gjerne ha innspill fra leserne om temaer dere ønsker vi skal ta opp. Sitter du med et anskaffelsesrettslig spørsmål som egner seg for diskusjon i dette formatet? Send gjerne dine forslag – eller andre tilbakemeldinger på

Anskaffelseskaffe – til marketing@wr.no.

Episode 15 av Anskaffelseskaffen finner du også her.

Episodene i serien Anskaffelseskaffe kan du også finne under vignetten «Anbud365 på video» i høyre kant på forsiden på anbud365.no – rett under logoene.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelseskaffe episode 15 – om kravspesifikasjoner"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.