Nytt, gratis Anbud365-webinar: Anskaffelser av digitale løsninger

Anbud365: Nytt, gratis Anbud365-webinar Anskaffelser av digitale løsninger

Skriv ut artikkelen

Anbud365 slår til igjen: Onsdag 25. november inviterer vi til et nytt, aktuelt og svært matnyttig – og gratis – webinar for alle dere som er opptatt av offentlige anskaffelser. Denne gangen er det ekspertene i Advokatfirmaet Grette – en av Anbud365s samarbeidspartnere – som står for det faglige: Temaet er digitale løsninger: Grensen for lovlige tilleggskjøp, eventuelle krav til utskiftning av systemer og gode råd for gjennomføring av nye anskaffelser.

Du kan melde deg på webinaret via denne lenken. Når du har meldt deg på, får du tilsendt lenke til webinaret. Frist for påmelding er tirsdag 24. november kl. 1200.

Partner Marie Braadland i Grette – bidragsyter på Anbud365-webinaret

De aller fleste offentlige oppdragsgivere har i dag en rekke IKT-systemer, f.eks. knyttet til lønns- og personaloppgaver, dokumentbehandling, driftsløsninger, kundesystemer og betalingsløsninger. Disse systemene involverer også ofte skytjenester.  Bruksområdene er forskjellige, men fellesnevneren er at det gjerne oppstår utfordringer i skjæringspunktet mellom tekniske muligheter og regelverk.

Senioradvokat Lene Moe Blom i Grette – bidragsyter på Anbud365-webinaret

For løpende kontrakter vil spørsmålet ofte være hvilke tilleggskjøp/endringer det er adgang til å gjøre, uten at kontrakten endres vesentlig. Dersom det ikke er adgang til å kjøpe direkte innen rammene av en eksisterende kontrakt, reiser det seg nye problemstillinger: I hvilken utstrekning kan det da bygges på eksisterende løsninger, når foreligger en enerett og når kreves full utskiftning av et system? For nye IKT-relaterte kontrakter må også oppdragsgivere, i tillegg til å vurdere eget behov, ta stilling til en rekke problemstillinger knyttet alt fra fremtidige bindinger til leverandøren til GDPR/personvern.

Partner Peter Lenda i Grette – bidragsyter på Anbud365-webinaret

Grettes eksperter gjennomgår relevante anskaffelsesrettslige problemstillinger knyttet til eksisterende avtaleforhold, i tillegg til å gi nyttige tips for fremtidige anskaffelser – for å sikre en smidig overgang til nye systemer, ivareta GDPR og sikre fleksibilitet ved senere endringer i behov.

Frokostwebinaret er onsdag 25. november fra kl. 0900 til 1100 og blir holdt av partnerne Marie Braadland og Peter Lenda, samt senioradvokat Lene Moe Blom.

Slik foregår påmelding til webinaret: Klikk her og du vil da motta en lenke til webinaret.

Webinaret er en viktig del av det fokus Anbud365 har på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Grette er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og er en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Bli den første til å kommentere på "Nytt, gratis Anbud365-webinar: Anskaffelser av digitale løsninger"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.