Anbud365-dagen 15. juni – sjekk programmet og meld deg på nå, det lønner seg!

Anbud365: Anbud365-dagen 15. juni – sjekk programmet og meld deg på nå, det lønner seg!

Skriv ut artikkelen

VELKOMMEN! Fra og med i dag kan du melde deg på Anbud365-dagen 15.juni. Du kan delta både fysisk og digitalt. Dette er en av årets beste muligheter til virkelig å øke sin kompetanse. Programmet er spekket med godbiter for alle som jobber med offentlige anskaffelser, enten på kjøper – eller leverandørsiden. Melder du deg på med en gang, får du 50% rabatt – et early bird-tilbud. Og husk: Passer ikke 15. juni deg, meld deg på likevel – du kan se hele eller deler av Anbud365-dagen når som helst i ukesvis i etterkant.

Du kan melde deg på via denne lenken. Her finner du også komplett program.

Årets utgave av Anbud365-dagen er den 5. i rekken, altså snakker vi om et jubileum. Som i fjor er vi gjester hos Oslo kongressenter, og LO-media betjener for fjerde gang de påmeldte som velger det digitale alternativet.

Nytt av året er:

  • Mer pausetid «mellom slagene» til mingling – og til å gripe fatt i en av de mange anskaffelses-advokatene som er til stede hele dagen på konferansen. En eksklusiv mulighet – nb: bare på Anbud365-dagen – til å få svar på dine juridiske anskaffelses-spørsmål uten at det koster deg noe ekstra!
  • Digitalt minglerom der også de som følger Anbud365-digitalt kan snakke med advokatene via Teams

Hovedpunkter fra årets program:

Eksperter på offentlige anskaffelser fra fire av landets ledende advokatfirmaer tar for seg sentrale problemstillinger og gir praktiske tips og råd. Mange av dem og deres kompetanse er vel kjent for mange fra tallrike, populære Anbud365-seminarer:

  • Miljøkrav og – kriterier i offentlige anskaffelser (Simonsen Vogt Wiig)
  • Avlysning og krav om erstatning i lys av nyere praksis (Grette)
  • Ifølge anskaffelsesregelverket kan forhandlingene gjelde alle sider ved tilbudet. Hva innebærer egentlig dette i praksis? (Wikborg Rein)
  • Hva er et unormalt lavt tilbud og hvordan håndtere dem? (Thommessen)

Og dessuten:

  • Divisjonsdirektør Dag Strømsnes, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ): «Skjerpede miljøkrav og Norgesmodellen – arbeidet med «beste praksis» for kontraktsoppfølging er i gang for fullt». Regjeringen kommer med skjerpede miljøtiltak og styrket innsats mot useriøse aktører på det offentlige anskaffelsesmarkedet (Norgesmodellen, fase 1). Avgjørende er dermed at kravene følges opp, og DFØ lager anbefalinger for «beste praksis» for oppfølging av kontrakter – på bestilling fra regjeringen.
  • Høyskolelektor Marius Langseth, Høyskolen i Kristiania: «AI og offentlige anskaffelser – bruk av og anskaffelse av AI». Hvilke muligheter og utfordringer kan kunstig intelligens (KI/AI) gi i offentlige anskaffelser? Kan algoritmer og automatiserte beslutningsprosesser bidra til forbedret effektivitet og nøyaktighet? Hvordan kan offentlige innkjøpere navigere i dette spennende, men komplekse landskapet når det kommer til å anskaffe AI-løsninger?
  • Vi jobber fortsatt med å få på plass det siste av foredragene. Anbud365s lesere er kommet med en rekke tema-tips og det er et viktig poeng å finne egnede og gode nok foredragsholdere til å gripe fatt i ett eller flere av disse. Dette kommer vi tilbake til så snart avtale er gjort.

Vi kombinere aktualitet med innsikt – og ikke minst: Mulighet til at hver enkelt av de som melder seg på, kan ha mulighet til å få svar på de spørsmålene de måtte ha.

På denne lenken finner du program og her kan du melde deg på.

Bli den første til å kommentere på "Anbud365-dagen 15. juni – sjekk programmet og meld deg på nå, det lønner seg!"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.