Konferansen DIALOG 2019 – møteplass for dialog mellom innkjøpere og leverandører

Anbud365: Konferansen DIALOG 2019 møteplass for dialog mellom innkjøpere og leverandørerMed et felles mål om å inspirere til mer effektive anskaffelser i fremtiden, inviterer NIMA Utdanning og NHO Service og Handel til en interaktiv fagdag hvor det tilrettelegges for direkte dialog mellom innkjøpere og leverandører.

Skriv ut artikkelen

Hvordan kan du som innkjøper spille leverandøren god? Og hvordan kan du som leverandør bidra til utvikling av oppdragsgiver? Møt den andre siden av bordet på DIALOG 2019, og få nyttige tips til din neste anskaffelsesprosess. Og advokat og spesialrådgiver Johan Henrik Bjørge i NHO Service og Handel har denne særskilte meldingen til leverandørene: -Det er kanskje i åpen samtale med stat og kommune på denne møteplassen, hvor brikkene faller på plass for din neste suksessfulle levering til det offentlige.

DIALOG 2019 avholdes 24. september i samarbeid mellom NIMA Utdanning og NHO Service og Handel. Med et felles mål om å inspirere til mer effektive anskaffelser i fremtiden, inviterer de igjen til en interaktiv fagdag hvor det tilrettelegges for direkte dialog mellom de som deltar i offentlige anbudsprosesser.

Konferansen skal også være et åpent og nyttig møtested for leverandører som å forstå hva innkjøpshverdagen og hva oppdragsgivere må forholde seg til ved valg av leverandør. ønsker kompetanse om å kompetanse om å komme seg inn i det offentlige markedet.

Forstå hverandres roller

-Vi har over flere år arrangert DIALOG sammen med NIMA Utdanning, og føler vi har lykkes med å etablere en god, felles plattform for erfaringsutveksling mellom oppdragsgivere og leverandører, forteller Bjørge.

Til daglig jobber Bjørge som advokat og spesialrådgiver innen offentlige anskaffelser i NHO Service og Handel. 24. september er han aktuell som ordstyrer under årets DIALOG, og lover en høyaktuell dag for alle som jobber med offentlige anskaffelser.

-Dagen byr på korte, aktuelle fagøkter med påfølgende diskusjon både i grupper og plenum. Hensikten er å gi aktørene bedre faglig bakgrunn for anskaffelsesprosessen og kunnskapen som kreves for å treffe behovet bedre. På denne måten ønsker vi å utvikle forståelse for hverandres roller og samarbeidsbehov, forklarer han.

Stortingsåpning

-I likhet med NIMA Utdanning er vi, som NHO-virksomhet, opptatt av utviklingen innen anskaffelsesområdet. Vår felles motivasjon med denne konferansen er å bidra til å skape de beste bedriftene for det offentlige marked, men også oppdragsgivere som utvikler kommunikasjonen med markedet på en god måte, konstaterer Bjørge.

Han forteller videre at en naturlig bærebjelke i arbeidet med å utarbeide årets program har vært årets stortingsmelding om offentlige anskaffelser. Hva passer vel da bedre enn å la «litt av» Stortinget få åpne konferansen, og sette standard for en viktig dag.

-Ja, vi er så heldige at stortingsrepresentant og saksordfører på saken i næringskomiteen, Tom-Christer Nilsen vil delta på DIALOG. Så for alle de som ikke har rukket å komme seg gjennom dokumentets 167 side, blir en fin mulighet til å høre direkte fra Stortinget hvordan de opplever de viktigste satsningsområdene, forteller Bjørge.

Tidsaktuelt og interessant

De videre foredragene er plukket ut og lagt opp slik at de skal være tidsaktuelt og av interesse for begge leire, og Bjørge understreker at det ikke blir en tradisjonell konferanse med kun løpende foredrag

-Både innkjøpere og leverandører vil få presentere sine praktiske erfaringer med offentlige anskaffelser, og deltakerne får mulighet til å diskutere dette gruppevis. Viktige stikkord blir blant annet: prestasjonskontrakter – felles nytte? strategisk leverandørdialog, kvalitet og innovasjon, samt GDPR og sikkerhet, uttaler Bjørge som nå oppfordrer til snarlig påmelding.

Påmeldingsfristen er 20. august, og fullstendig program finner du her: www.nimautdanning.no/dialog

Bli den første til å kommentere på "Konferansen DIALOG 2019 – møteplass for dialog mellom innkjøpere og leverandører"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.