Anskaffelseskaffe episode 6: Om anskaffelser under nasjonal terskelverdi

Anbud365: Anskaffelsekaffe episode 6: Om anskaffelser under nasjonal terskelverdiSenioradvokat Kine Østbye Neslein og advokatfullmektig Patrick Oware fra Wikborg Reins anskaffelsesteam tar i denne episoden av Anskaffelseskaffe for seg anskaffelser under nasjonal terskelverdi (foto: Kari Marie Sandbukt, Wikborg Rein).

Skriv ut artikkelen

Nå er sjette episode av Anskaffelseskaffe lansert. Her diskuterer senioradvokat Kine Østbye Neslein og advokatfullmektig Patrick Oware fra Wikborg Reins anskaffelsesteam anskaffelser under nasjonal terskelverdi. Dette er anskaffelser som skal gjennomføres i henhold til anskaffelsesforskriften del I og anskaffelsesloven.

Du finner sjette episode av Anskaffelseskaffe her.

Anskaffelsesforskriften del I inneholder ikke detaljerte regler for gjennomføringen av anskaffelsen. De nærmere reglene må i hovedsak utledes av de grunnleggende prinsippene i anskaffelsesloven § 4. Men hva innebærer det egentlig at “oppdragsgiveren skal opptre i samsvar med grunnleggende prinsipper om likebehandling, forutberegnelighet, etterprøvbarhet og forholdsmessighet”?

Anskaffelseskaffe fra Wikborg Rein viser en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner, og episodene er korte nok til at Anbud365s lesere skal kunne se dem «over en kaffe». Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – denne gang i et kjapt filmformat.

Forslag til tema?

I samarbeid med Anbud365 tar Wikborg Rein sikte på å lansere nye episoder av Anskaffelseskaffe jevnlig. For å lage relevante innslag, vil vi gjerne ha innspill fra leserne om temaer dere ønsker vi skal ta opp. Sitter du med et anskaffelsesrettslig spørsmål som egner seg for diskusjon i dette formatet? Send gjerne dine forslag – eller andre tilbakemeldinger på Anskaffelseskaffe – til marketing@wr.no.

Den sjette episoden av Anskaffelseskaffe finner du her.

Episodene i serien Anskaffelseskaffe kan du også finne under vignetten «Anbud365 på video» i høyre kant på forsiden – rett under logoene. Der vil den være tilgjengelig fremover.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelseskaffe episode 6: Om anskaffelser under nasjonal terskelverdi"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.