Anskaffelsespodden episode 14: Anskaffelser i praksis – fra innkjøpers perspektiv

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 14: Anskaffelser i praksis – fra innkjøpers perspektiv

Skriv ut artikkelen

Ny episode av den populære Anskaffelsespodden er klar: I episode nr. 14 har Nina Sørensen med seg en ekstern gjest i studio, Ole Wilhelm Mortensen, som er sjef for innkjøp og totalentrepriser i Bybanen Utbygging. Anskaffelsespodden er en podkastserie i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365.

Du kan høre episoden her.

Bybanen Utbygging er en byggherreorganisasjon i Vestland fylkeskommune, og som leder for anskaffelser i 17 år har Ole Wilhelm lang erfaring med komplekse innkjøp, særlig anskaffelse av entreprisekontrakter. Ole Wilhelm og Nina diskuterer gjennomføringen av innkjøpsprosessene fra en praktisk innfallsvinkel, og tar for seg forberedelsesfasen, evaluerings- og forhandlingsfasen, og også avslutningen av selve innkjøpet.

Hva er hovedmålsettingen med disse prosessene, og hvordan gjennomføres innkjøpene i et av vestlandets største samferdselsprosjekter, Bybanen i Bergen? Ole Wilhelm fremhever viktigheten av et godt innkjøp som en forutsetning for et godt prosjekt og en vellykket kontraktsgjennomføring. Hvordan klarer innkjøpsteamet å identifisere den beste leverandøren? Og hvordan kan man bruke innkjøpsprosessen for å legge til rette for et godt samarbeid og en vellykket kontraktsgjennomføring? 

Svarene får du i denne episoden av Anskaffelsespodden. 

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Episode 14 av Anskaffelsespodden kan du også lytte til her – her finner du også alle tidligere episoder av podden.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 14: Anskaffelser i praksis – fra innkjøpers perspektiv"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.