Eksklusiv mulighet: Bli med på siste samling i Innkjøpsforum for forsyningssektoren

Anbud365: Eksklusiv mulighet: Bli med på siste samling i Innkjøpsforum for forsyningssektorenPartner Wenche Sædal i Thommessen (t.h.) er primus motor i Innkjøpsforum for forsyningssektoren, mens Arnhild D. Gjønnes er advokat i NHO og medlem av Anskaffelsesutvalget. På samlingen 28. november tar Gjønnes for seg sentrale temaer fra utvalgets første og ferske delutredning.

Skriv ut artikkelen

28.november inviterer Thommessen og Anbud365 til årets tredje og siste samling i Innkjøpsforum for forsyningssektoren. På programmet står utveksling av erfaringer med grønne anskaffelser, hvordan oppdragsgivere bør forholde seg til de nye miljøkravene som trer i kraft 1. januar 2024, og sentrale temaer i Anskaffelsesutvalgets forslag til endringer i anskaffelsesreglene.

Forumet har så langt bestått av en mindre gruppe som har møttes jevnlig, men på årets siste samling stiller vi noen plasser til disposisjon for nye som jobber på oppdragsgiversiden og som kan være interessert. Det er begrenset antall plasser, så her må du være rask – dette er høyaktuelt stoff! Fristen for å melde interesse er førstkommende fredag.

Programmet finner du her.

Innkjøpsforum for forsyningssektoren er en møteplass etablert av Thommessen og Anbud365 hvor formålet er kunnskapsdeling, nettverksbygging og faglig diskusjon. Samlingene har fokus på problemstillinger som innkjøpere i forsyningssektoren møter i sin hverdag, og er relevant for innkjøpere i både privat og offentlig sektor. Forsyningssektoren omfatter blant annet kraft, fjernvarme, vann/avløp og transport, og forumet er særlig relevant for innkjøpsrådgivere, beslutningstakere og compliance- eller revisjonsansvarlige.

28. november er årets siste samling i en serie av tre. På agendaen denne gangen står de nye miljøkravene som trer i kraft 1. januar 2024. På samlingen får du høre både oppdragsgivere og leverandører dele nyttige erfaringer med gjennomføring av grønne anskaffelser. I tillegg får vi høre om de foreslåtte endringene i regelverket fra Anskaffelsesutvalget, som leverte sin første delutredning for en drøy uke siden.

Førstemann til mølla gjelder

Dersom du jobber på oppdragsgiversiden og kunne tenke deg å lære mer om miljøkrav og de nye regelverksendringene, ta kontakt med oss event@thommessen.no for å melde seg på. Det er begrenset antall plasser og førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Les mer om programmet her

Bli den første til å kommentere på "Eksklusiv mulighet: Bli med på siste samling i Innkjøpsforum for forsyningssektoren"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.