Anbud365 med strategiske samarbeidspartnere

Anbud365: Anbud365 med strategiske samarbeidspartnereIllustrasjonen er hentet fra nettsidene til våre to samarbeidspartnere så langt, Arntzen de Besche Advokatfirma AS og Wikborg Rein Advokatfirma AS.

Skriv ut artikkelen

Arntzen de Besche Advokatfirma AS og Wikborg Rein Advokatfirma AS er nå på plass som langsiktig strategiske samarbeidspartnere til nettavisen Anbud365.

De to advokatfirmaene er blant Norges fremste juridiske fagmiljø innenfor offentlige anskaffelser.

– Vi er svært tilfreds med å få på plass to så toneangivende og fremtredende juridiske fagmiljøer som samarbeidspartnere knyttet til ytterligere styrking og videreutvikling av Anbud365, sier styreleder i Anbud365 AS, Terje Wibe.

– Disse samarbeidsavtalene er viktige for å sikre og styrke Anbud365 som et uavhengig redaksjonelt organ som fortsetter å sette dagsorden og søkelys på aktualiteter og nyheter innenfor fagområdet offentlige anskaffelser, sier redaktør i Anbud365, Lennart Hovland.

Som strategiske samarbeidspartnere vil Arntzen de Besche og Wikborg Rein bidra til økt fokus på juridiske aspekter ved offentlige anskaffelser, samt å organisere seminarer og fagdager innenfor fagfeltet i samarbeid med Anbud365.

– Dette vil være til nytte og glede for våre lesere, som utgjør store deler av de som arbeider innen fagfeltet offentlige anskaffelser i Norge, avslutter redaktør Hovland.

Bli den første til å kommentere på "Anbud365 med strategiske samarbeidspartnere"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.