Anskaffelsespodden episode 17: En god kontraktsstrategi – nøkkelen til vellykkede prosjekter

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 17: En god kontraktsstrategi – nøkkelen til vellykkede prosjekterDeltakerne i Anskaffelsespodden episode 17, fra venstre Nina Sørensen,Cecilie Thiis og Arne Sivertsen.

Skriv ut artikkelen

I denne episoden av Anskaffelsespodden har Nina Sørensen med seg to eksterne gjester i studio, Cecilie Thiis og Arne Sivertsen fra Inventura. Anskaffelsespodden er en podkastserie i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365.

Du kan høre episoden her

En god kontraktsstrategi er viktig i enhver anskaffelse. Med en treffende kontraktsstrategi kan oppdragsgiver legge til rette for økt konkurranse, bedre prosjekter, og økt lønnsomhet.

Cecilie, Arne og Nina diskuterer blant annet hvilke vurderinger oppdragsgiver bør gjøre mht. forberedende markedsdialog, spesifisering av leveransen, og risikofordeling i kontrakten.

Hva skal til for å få på plass en mest mulig egnet kontrakt med den leverandøren som gir størst verdi til prosjektet?  Og hva bør oppdragsgiver gjøre for å nå ut til de relevante og interessante leverandørene?

Svarene får du i denne episoden av Anskaffelsespodden.

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Episode 17 av Anskaffelsespodden kan du også lytte til her – her finner du også alle tidligere episoder av podden.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 17: En god kontraktsstrategi – nøkkelen til vellykkede prosjekter"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.