Anbud365: Nytt Anbud365-webinar Avklaring, supplering og ettersending- hvor står vi nå

Skriv ut artikkelen

Avklaring, supplering og ettersending – hvor står vi nå? Dette er temaet når advokatene Silje Grimseth Ullebust og Marie Braadland fra Advokatfirmaet Grette AS 14.november trår til med et nytt Anbud 365-webinar. Dette er et veldig praktisk tema, der det er lett å trå feil, og på webinaret får du en solid gjennomgang av hvilke muligheter og begrensninger som gjelder. Som alle Anbud365-webinar er også dette gratis, så sett av en halvannen time til å styrke din kompetanse.

Webinaret går av stabelen tirsdag 14.november 2023 kl. 0900-1030.

Påmelding til webinaret skjer her. Lenke til webinaret sendes ut i god tid før seminaret begynner. Det gjøres også opptak av webinaret.

Ved spørsmål til påmelding og lenke mv., kontakt gjerne: absa@grette.no

I dette Anbud 365-webinaret vil Grette-advokatene gi dere innspill på hvordan praktisk håndtere ønske og behov for avklaring, supplering og ettersending. De to vil gå gjennom hvilke muligheter og begrensninger som gjelder. I løpet av webinaret vil de bl.a. gi dere nærmere innblikk i de ulike rammer som gjelder over og under EØS-terskelverdi. Dere vil få svar på spørsmål knyttet til

  • Hvem?
  • Hva?
  • Når?  
  • I hvilke tilfeller?
  • Hvordan?

Marie og Silje vil også gi en grundig gjennomgang av grensen mellom avklaringer og forbedringer, og belyse dette gjennom praksis.

Bli den første til å kommentere på ""

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.