Anbud365 inviterer: Frokostseminar om leverandørrettigheter og innsynsrett

Anbud365-Anbud365-inviterer-Frokostseminar-om-leverandørrettigheter-og-i...

Skriv ut artikkelen

26.oktober inviterer Anbud365 igjen til gratis seminar, denne gangen i samarbeid med advokatfirmaet Arntzen de Besche. Tema er leverandørrettigheter og innsynsrett, og dette skulle være svært aktuelt for så vel innkjøpere som leverandører. Det er begrenset antall plasser, så vær rask med å melde deg på – våre seminarer har vist seg å være svært populære.

Påmelding og program, sjekk her.

Seminaret er et ledd i Anbud365s fokus på å bidra til å belyse og løfte frem aktuelle, kompetansehevende tema innenfor fagfeltet offentlige anskaffelser. Advokatfirmaet Arntzen de Besche er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

På dette frokostseminaret vil vi snakke om leverandørrettigheter, særlig etter gjennomført konkurranse. Vi vil redegjøre for reglene om innsynsrett, hvordan man går frem for å be om innsyn og hva man kan kreve innsyn i.

Seminaret tar også for seg reglene opp mot klageprosessen, og hvordan leverandører på best mulig vis kan sikre sine rettigheter i denne prosessen. Vi vil her både se på de rettslige rammene, og hvordan dette kan løses best mulig i praksis.

I tillegg vil vi gi noen generelle tips til hva man kan gjøre etter en gjennomført konkurranse hvor man ikke har blitt tildelt kontrakt, eller hvis det inngis klager i en konkurranse hvor man er tildelt kontrakt.

Seminaret er relevant både for oppdragsgivere og leverandører.

Advokatene Espen I. Bakken, Frida May Behrens og Vilde Hannevik Lien fra Arntzen de Besche er foredragsholdere. Seminaret åpnes og avsluttes av redaktør for Anbud365, Lennart Hovland.

Det er frokost/registering fra kl. 0830, og seminaret avholdes i lokalene til Arntzen de Besche i Bygdøy Allé 2, Oslo.

Påmeldingsfrist er 17. oktober kl. 1300. Det er begrenset antall plasser.

Program og påmelding finner du her.

Bli den første til å kommentere på "Anbud365 inviterer: Frokostseminar om leverandørrettigheter og innsynsrett"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.