Anskaffelseskaffe episode 11 – om anbudssamarbeid

Anbud365: Anskaffelseskaffe episode 11 – om anbudssamarbeidHanne Zimmer og Preben Milde Thorbjørnsen – begge partnere i Wikborg Rein Advokatfirma – står for første episode av Anskaffelseskaffen i 2023, den 11. i serien.

Skriv ut artikkelen

Samarbeid mellom konkurrenter i offentlige anskaffelser er tema for første episode i 2023 av den populære serien Anskaffelseskaffe med Wikborg Rein. Det er partnerne Hanne Zimmer og Preben Milde Thorbjørnsen som tar temaet anbudssamarbeid opp til diskusjon. Vi er her i grensesnittet mellom konkurranserett og anskaffelsesregelverket, m.a.o. en «kaffestund» vel verd å lytte til for både oppdragsgivere og leverandører.

Zimmer og Milde Thorbjørnsen er begge med i Wikborg Reins anskaffelses- og konkurranserettsteam. I denne 11. episoden av Anskaffelseskaffen blir vi minnet om at både oppdragsgivere og leverandører i slikt samarbeid må forholde seg til et komplekst samspill mellom konkurranseretten og anskaffelsesregelverket. Vurderingene kan være vanskelige, og konsekvensene av å trå feil kan være betydelige. Dette gjelder særlig for leverandørsiden, men også oppdragsgivere står overfor vanskelige vurderinger i disse sakene.

Det er i samarbeid med Anbud365 at Wikborg Rein jevnlig lanserer nye episoder av Anskaffelseskaffen. I episodene gjennomføres en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner. Episodene er korte nok til at Anbud365s lesere skal kunne se dem «over en kopp kaffe». Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – denne gang i et kjapt filmformat.

Forslag til tema?

For å lage relevante innslag, vil vi gjerne ha innspill fra leserne om temaer dere ønsker vi skal ta opp. Sitter du med et anskaffelsesrettslig spørsmål som egner seg for diskusjon i dette formatet? Send gjerne dine forslag – eller andre tilbakemeldinger på Anskaffelseskaffe – til marketing@wr.no.

Årets første utgave av Anskaffelseskaffen finner du her.

Episodene i serien Anskaffelseskaffe kan du også finne under vignetten «Anbud365 på video» i høyre kant på forsiden – rett under logoene.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelseskaffe episode 11 – om anbudssamarbeid"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.