Anskaffelseskaffe episode 14 – bruk av referanser

Anbud365: Anskaffelseskaffe episode 14 – bruk av referanser

Skriv ut artikkelen

I den fjortende episoden av “Anskaffelseskaffe” diskuterer senioradvokat Malene Reinertsen og advokatfullmektig Patrick Oware, begge Wikborg Rein, bruk av referanser. Det handler om oppdragsgivernes rett til å vektlegge både egne og andre oppdragsgiveres erfaringer med deg som leverandør.

Her finner du Anskaffelseskaffes episode 14

I samarbeid med Anbud365 lanserer Wikborg Rein jevnlig nye episoder av Anskaffelseskaffen. I episodene gjennomføres en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner. Episodene er korte nok til at Anbud365s lesere skal kunne se dem «over en kopp kaffe». Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – denne gang i et kjapt filmformat.

Forslag til tema?

For å lage relevante innslag, vil vi gjerne ha innspill fra leserne om temaer dere ønsker vi skal ta opp. Sitter du med et anskaffelsesrettslig spørsmål som egner seg for diskusjon i dette formatet? Send gjerne dine forslag – eller andre tilbakemeldinger på Anskaffelseskaffe – til marketing@wr.no.

Episode 14 av Anskaffelseskaffen finner du her.

Episodene i serien Anskaffelseskaffe kan du også finne under vignetten «Anbud365 på video» i høyre kant på forsiden på anbud365.no – rett under logoene.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelseskaffe episode 14 – bruk av referanser"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.