Høstens første utgave av Anbud365s populære, gratis frokostwebinarer imorgen

Anbud365: Høstens første utgave av Anbud365s populære, gratis frokostwebinarer imorgen

Skriv ut artikkelen

I morgen, 29. september, kommer høstens første utgave av Anbud365s populære, gratis frokostwebinarer. Det er eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig som skal først ut – de byr på et dypdykk i problemstillinger knyttet til oppdragsgivers plikt til å håndheve kontrakten. Dette er en alle tiders mulighet til et kompetanseløft. Har du ikke meldt deg på ennå? Grip muligheten, meld deg på nå …

På grunn av smittevern-restriksjonene blir det et webinar denne gangen. Du kan melde deg på via denne lenken. Når du har meldt deg på, får du en kvittering der lenke til webinaret er å finne.

Anbud365-webinaret 29. september gjennomføres fra kl. 1000 til 1130.

Tema for webinaret er oppdragsgivers plikt til å håndheve kontrakten. Her vil ekspertene fra Simonsen Vogt Wiig ta for seg oppdragsgivers handlingsrom ved irregulær utvikling i kontraktsforholdet, herunder muligheten for å forlike tvister, frafalle misligholdsanksjoner og endre kontrakten. Praksis fra EU-domstolen vil bli kommentert – herunder sak C-549/14 Finn Frogne, og den senere rettsutviklingen i Norge og i EU/EØS.

Foredragsholdere er Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue, begge partnere i Simonsen Vogt Wiig, og de vil lede dere gjennom de aktuelle problemstillingene.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Høstens første utgave av Anbud365s populære, gratis frokostwebinarer imorgen"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.