Klart for Anskaffelsespoddens 3. episode – søkelys på handlingsplan for klima og miljø

Anbud365: Klart for Anskaffelsespoddens 3. episode – søkelys på handlingsplan for klima og miljøI denne episoden av Anskaffelsespodden tar partner/advokat Trine Lise Fromreide og advokatfullmektig Nina Sørensen (t.v.) i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig for seg miljø- og klimavennlige anskaffelser.

Skriv ut artikkelen

Gir den nye handlingsplanen for økt andel klima- og miljøvennlige anskaffelser og grønn innovasjon noen gode råd på veien? Hvordan kan oppdragsgivere gjennomføre flere miljø- og klimavennlige anskaffelser, og hvordan leverandørene posisjonere seg innenfor offentlig sektor? Dette er tema i tredje episode av Anskaffelsespodden, som du nå kan låne øre til. Anskaffelsespodden er en podkast med spennende anskaffelsesrettslige temaer, i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365.

Anskaffelsespodden episode 3 handler om «Bærekraftige anskaffelser – flere miljø- og klimavennlige anskaffelser i offentlig sektor». Du kan høre episoden her. Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Denne tredje episoden og tidligere episoder kan du også finne og lytte til her.

I denne episoden av Anskaffelsespodden ser partner/advokat Trine Lise Fromreide og advokatfullmektig Nina Sørensen nærmere på hvordan oppdragsgivere kan gjennomføre flere miljø- og klimavennlige anskaffelser.

Gir den nye handlingsplanen for økt andel klima- og miljøvennlige anskaffelser og grønn innovasjon noen gode råd på veien? Hva skal oppdragsgiver fokusere på, og kan anskaffelsesprosessene bli mer forutberegnelige for leverandørene? Hva bør leverandører som ønsker å ta del i den grønne verdiskapningen i offentlig sektor konkret gjøre?

Svarene får du i denne episoden av Anskaffelsespodden.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Bli den første til å kommentere på "Klart for Anskaffelsespoddens 3. episode – søkelys på handlingsplan for klima og miljø"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.