Nå kommer Anbud365-dagen – en hel dag viet til kompetanseløft

Anbud365:Har du ikke meldt deg på Anbud365-dagen ennå?

Skriv ut artikkelen

Anbud365-dagen 6. juni neste år er dagen for deg som arbeider med offentlige anskaffelser, enten du er leverandør eller innkjøper. Da tilbyr Anbud365 sammen med noen av Norges ledende advokater en dag full av praktisk rettede foredrag og kunnskap du umiddelbart får nytte av. Advokatene vil også være tilgjengelige i alle pausene for spørsmål du måtte ha. Dette blir en enestående anledning til å løfte og oppdatere egen kompetanse.

Oppdatert program og invitasjon til Anbud365-dagen finner du her.

Påmelding til Anbud365-dagen gjør du her.

I samarbeid med våre langsiktige samarbeidspartnere har vi gleden av å invitere til Anbud365-dagen – Norges nye store arena for alle som jobber med offentlige anskaffelser.

Samarbeidspartnerne er advokatselskapene Arntzen de Besche, Grette, Simonsen Vogt Wiig og Wikborg Rein – blant de aller fremste kompetansemiljøene innenfor offentlige anskaffelser. De er vel kjente for en rekke av Anbud365s lesere etter de mange faglige – og vel ansette – frokostseminarene vi har arrangert sammen.

Fremragende advokater og sentrale temaer

På Anbud365-dagen tar vi for oss aktuelle temaer og ulike problemstillinger knyttet til anskaffelser og tilbud. Sentrale emner blir berørt: erstatning, evalueringsmetoder, gjennomføring av forhandlinger og avklaring av tilbud. Og se hvilken rekke av fremragende advokater som stiller opp for de som møter frem på Anbud365-dagen:

  • Avklaring av tilbud ved Espen I. Bakken, Arntzen de Besche
  • Gjennomføring av forhandlinger ved Lene Moe Blom og Marie Braadland, Grette
  • Evalueringsmetoder ved Alf Amund Gulsvik og Hanne Zimmer, Wikborg Rein
  • Erstatning ved Christian Ellingsen og Trine Lise Fromreide, Simonsen Vogt Wiig

I tillegg arbeider vi med å få frem gode kandidater – på høyt nivå – til å bidra i en sekvens kalt «hovedforedrag». Det kan f.eks. være en velrennomert offentlig innkjøper og en leverandør med rik erfaring fra å levere tilbud til det offentlige. Vi kommer tilbake til hvem dette måtte bli.

«Rosinen i pølsa»

«Rosinen i pølsa» er muligheten som den enkelte deltaker på Anbud365-dagen får: Har du en problemstilling /et eller annet spørsmål av juridisk karakter i tilknytning til offentlige anskaffelser, ta dette med deg til advokatene som stiller på Anbud365-dagen. De vil gi deg svar. Kanskje du hører noe i løpet av Anbud365-dagen som du vil vite mer om? Også dette kan du ta opp med de tilstedeværende advokatene.

Advokatene vil være tilgjengelige i alle pausene, og i en egen sekvens mot slutten av dagen – uten ekstra kostnad.

Ved å melde deg på nå med en gang, får du sterkt rabattert tilgang til Anbud365-dagen. Det kan du vel ikke gå glipp av!

Velkommen!

Oppdatert program og invitasjon til Anbud365-dagen finner du her.

Påmelding til Anbud365-dagen gjør du her.

Bli den første til å kommentere på "Nå kommer Anbud365-dagen – en hel dag viet til kompetanseløft"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.